Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Een stevige glijbaan voor klein en groot

De kleintjes kunnen via de stevige metalen trap naar boven klimmen en via de lange kunststof glijbaan van maar liefst 150 cm weer naar beneden glijden. De oudere kinderen gaan natuurlijk niet via de vaste trap maar kiezen de opgang met de pionnen om boven te komen. Daarna glijden ze via de brandweerstang weer naar beneden.

Speeltoestel metaal met kunststof speelelementen

De staanders. het hekwerk en de brandweerstang van dit gecertificeerde speeltoestel zijn van gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking. De veilige trap is van staalbord met een veilige anti-slip afwerking. De glijbaan en de pionnen zijn van zonbestendig kunststof. Overigens kun je de kleuren van dit speeltoestel geheel naar eigen wens aanpassen. Op de staanders en de vloeren na zijn alle speelelementen in verschillende kleuren leverbaar. Lees meer over deze mogelijkheid op de kleurenpagina.

Deze glijbaan komt uit de metaal en kunststof serie waarbij robuust metaal wordt gecombineerd met betaalbaar kunststof. Je hebt niet alleen de mogelijkheid de kleuren van dit speeltoestel aan te passen, in onze TnT 3D-ontwerper kun je de glijbaan verder uitbreiden met nieuwe speelfuncties of andere opgangen voor de weg naar boven of beneden kiezen.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Gemeente Hof van Twente Delden
Camping ’t Scharvelt in Haarlo

Gerelateerde producten

10.704 excl. BTW
C-272
6.129 excl. BTW
C-212-2
5.341 excl. BTW
C-219
10.930 excl. BTW
C-271m
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
4.667
excl. BTW
5.647,07
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.