Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Populair speeltoestel tegen betaalbare prijs

Dit populaire speeltoestel heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding door de combinatie van metaal en kunststof speelelementen. Door zijn redelijke compactheid, neemt het niet te veel plek in op het schoolplein of in de speeltuin en is het geschikt voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen.

Combinatietoestel met als blikvanger de glijbaan

De grote kunststof glijbaan is de duidelijke blikvanger van dit professionele speeltoestel. Maar al vallen de verschillende opgangen en de glijstang niet heel erg op, je hebt ze wel nodig om naar boven te komen want er is geen normale trap. Dus kies jij voor de gekleurde doppen of voor de spiraal. Met een platformhoogte van 150 cm, is dit ook een uitdagend klimtoestel voor de oudere kinderen. Heb je liever een iets lagere vloer van 120 cm waar ook de jongere kinderen op kunnen spelen, kies dan voor het klimtoestel met glijbaan C-202.

Modulair speeltoestel, eenvoudig uit te breiden

Dit klimtoestel met glijbaan komt uit de serie metaal en kunststof waarbij robuust metaal wordt gecombineerd met betaalbaar kunststof. En dat betekent dat je een relatief goedkoop speeltoestel kunt kopen voor heel veel speelplezier. Maar dat is nog niet alles: Je kunt dit speeltoestel ook gratis naar wens aanpassen. Meer informatie hierover vindt je op de pagina over de TnT 3D-ontwerper. Je kunt het uitbreiden met speelfuncties, platformhoogtes wijzigen en andere opgangen kiezen. En naast de staanders en de vloeren die standaard in zwart uitgevoerd worden, kun je ook zelf de kleuren van je  speeltoestel bepalen. Lees er alles over op onze kleurenpagina.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Combinatietoestel metaal met kunststof glijbaan voor vluchtelingen bij Vredense Hof in Winterswijk
Speelplek voor Oekraïnse vluchtelingen door COA in Winterswijk
combinatietoestel met glijbaan op speelplek Kruidenlaan in Vroomshoop
Metaal met kunststof speeltoestellen in Vroomshoop
Volop spelen op camping de Achterste Hoef te Bladel

Gerelateerde producten

14.559 excl. BTW
C-331
5.727 excl. BTW
C-222
17.693 excl. BTW
C-340
10.930 excl. BTW
C-271m
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
3.963
excl. BTW
4.795,23
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.