Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Professioneel speeltoestel voor klein en groot

Dit speeltoestel heeft twee hoogteniveaus: het lage platform wordt met een schuine vloer verbonden met het hoger gelegen plateau. Via een stevige trap met veilige leuning klim je naar het lage plateau. Hier begint direct al de speelpret in de vorm van verschillende spelpanelen zoals drie-op-een-rij en de het paneel met de radars. Wil je niet via de normale trap, kies dan voor de pionnen om naar boven te klimmen. Via de schuine vloer met stijlhekken kom je op het hogere platform alwaar je met de dichte tunnelglijbaan of de glijstang naar beneden kunt glijden. Echter kun je het hoge platform ook op andere manieren bereiken. Zo is hier een gebogen klimrek en een slangentrap aan gemaakt. Onder het hoge platform zijn twee zitbankjes gemaakt. Het sierlijke dak boven het platform geeft dit speeltoestel extra uitstraling.

Bepaal je eigen kleurstelling

Er zijn primaire kleuren voor dit speeltoestel uit de metaal- en kunststof serie gebruikt. Je kunt deze kleuren echter zelf bepalen en gratis wijzigen in kleurcombinaties naar keuze. Dit kun je ook zelf doen in de TnT 3D-ontwerper. In dit online programma pas je dit speeltoestel naar eigen wens aan of teken je een geheel nieuw speeltoestel. Neem als basis een platform en voeg naar wens extra platformen en speelelementen toe. Ga direct naar de TnT 3D-ontwerper en ervaar hoe makkelijk dit werkt.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
17.473
excl. BTW
21.142,33
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.