Combinatietoestel piratenschip

35.390
excl. BTW
42.821,90
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Schip Ahoy! Met dit piratenschip maak je helemaal de blitz. Het ziet er fantastisch uit en is aanleiding voor hele leuke rollenspellen.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
600 cm
Valhoogte
240 cm
Vrije valruimte
227 m²
Benodigde ruimte
1840 cm
X
1230 cm
X
600 cm
Toestel grootte
1540 cm
X
830 cm
X
600 cm
Productcode C-395
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Piratenschip met twee super glijbanen

Wat het eerste opvalt aan dit piratenschip zijn toch wel echt de twee superglijbanen. En dan is het niet alleen de kleurstelling (want die kun je zelf bepalen) maar wel de enorme bochten. En dat zijn nog niet eens de enige twee, want er is ook nog een dubbele kunststof glijbaan en een open spiraalglijbaan. De glijbanen lopen vanaf verschillende platformen naar beneden. De platformen bevinden zich op twee hoogteniveaus. Het eerste niveau bereik je via een stevige trap. Van daaruit kun je via de kruiptunnel naar het andere platform of je neemt onderweg alvast een glijbaan naar beneden. Vanuit het lage platform loopt een stevige vloer schuin naar boven naar het hogere platform. Hier kun je naar beneden glijden met de dichte spiraalglijbaan of je neemt nog een keer de kruiptunnel naar de andere kant met ook hier weer een superglijbaan naar beneden. Alle platformen zijn veilig omheind en uitgevoerd in de look and feel van een piratenschip. Dit maakt het speeltoestel ook geschikt voor de jongere kinderen. En uiteraard mag een voor- en achtersteven niet ontbreken. Als hier geen rollenspellen uit voortkomen, weten wij het ook niet meer.

Zelf een piratenschip ontwerpen

Het speeltoestel komt uit de metaal- en kunststof serie van TnT Speeltoestellen. De staanders, vloeren en trap worden standaard in zwart metaal uitgevoerd. Van de andere speelelementen mag je zelf de kleurstelling bepalen. Aan dit combinatietoestel hangt wel een prijskaartje. Vind je een piratenschip wel tof maar heb je een beperkt budget, ontwerp dan je eigen schip in onze TnT 3D-ontwerper. In dit online ontwerpprogramma ontwerp je naar eigen inzicht een speeltoestel en de prijs loopt mee met het toevoegen of weglaten van de verschillende speelelementen. Zo kun je je budget zelf in de gaten houden. Heb je hulp nodig, schroom dan niet om contact met ons op te nemen of plan een afspraak in onze online agenda

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Vloeren2,5mm staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking
Trappen2,5mm staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking
Spijlwanden2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
GlijbaanGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
KunststofGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
Netten18 mm 6-draads-staaltouwen, onderling verbonden met aluminium verbindings- koppelingen
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.