Glijbaan met vaste trap
Glijbaan met vaste trap
Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Het ontwikkelen van basisvaardigheden door glijden

We staan er helemaal niet bij stil maar een glijbaan biedt kinderen de kans enkele simpele basisvaardigheden te ontwikkelen. Het opklimmen van de trap, het vasthouden aan de leuning en het glijden naar beneden heeft positieve effecten op de motorische ontwikkeling van kinderen. En wat dacht je van  de sociale interactie. Wachten op je beurt om een voor een naar beneden te glijden, elkaar helpen op de trap en je vriendjes aanmoedigen, het zijn allemaal zaken die bijdragen tot de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Geen wonder dat een glijbaan ook zo goed past bij de kinderopvang en peuterspeelzaal.

Veilige glijbaan met stevige trap

Met deze professionele glijbaan met stevige trap naar boven koop je een schot in de roos. Kinderen kunnen veilig naar boven klimmen door de leuning vast te houden. De kunststof glijbaan is uitgevoerd met opstaande randen om de koers tijdens de weg naar beneden niet te verliezen. Deze glijbaan behoort tot de metaal- en kunststofserie van TnT Speeltoestellen. Het mooie van deze lijn speeltoestellen is dat je de kleuren gratis naar eigen wens kunt aanpassen. Bekijk deze glijbaan van alle kanten door op onze website op het 3D-logo te klikken.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Glijbaan met vaste trap
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
2.410
excl. BTW
2.916,10
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.