Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Draaien, draaien, draaien in een draaitoestel

Kinderen krijgen niet snel genoeg van het unieke gevoel waarin snelheid, evenwicht en draaien gecombineerd worden. Nog steeds heeft de draaimolen op de kermis een grote aantrekkingskracht, vooral op de jongere kinderen. En dat geldt ook voor een draaitoestel op een buitenspeelplek. Dit draaitoestel in de vorm van een carrousel is overigens ook goed geschikt voor de oudere kinderen. Je moet er namelijk op staan maar gelukkig kun je je goed vasthouden aan de stangen tijdens het draaien. Met minimaal plek voor 6 kinderen, is samenwerken wel een vereiste om de carrousel in gang te zetten en draaiende te houden. Dat is even de uitdaging maar eenmaal zwierend in het rond, geeft dit draaitoestel een heerlijk gevoel van vrijheid.

Het plateau van dit draaitoestel is uitgevoerd met een veilige rubber gecoate anti-slip afwerking om uitglijden te voorkomen. De stangen waar je je aan vast kunt houden zijn gemaakt van een gepoedercoat anti-roest staal. De ring is van PE. Al deze materialen zorgen voor een draaitoestel dat jarenlang op een speelplek mee kan.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
1.718
excl. BTW
2.078,78
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.