Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Complete work-out met dit balanceerparcours

Hoe kom jij naar de andere kant? En dat zonder de grond te raken! Het parcours bestaat uit verschillende hang- en balanceertoestellen en begint en eindigt met een aantal stepjes (waar je overigens ook op kunt gaan zitten). Verder vindt je 3 balanceerbalken in het parcours, een balanceerbrug, een hangtoestel en een wiebelbrug waar stepjes aan touwen zijn gehangen. Een uitdagend parcours dus dat naar eigen inzicht nog aan te vullen is met andere sporttoestellen voor een nog uitgebreidere bootcamp-workout.

Maar ook op het schoolplein misstaan deze balanceer toestellen niet. Want het ontwikkelen van evenwicht en balans is een belangrijk element bij kinderen waarmee ze belangrijke levensvaardigheden ontwikkelen. Evenwicht is de basis van alle bewegingen en door dit te oefenen, worden dingen als fietsen, sporten en met andere kinderen spelen ook een stuk makkelijker.

Met dit balanceerparcours geef je kinderen het plezier van spelen terwijl ze tegelijkertijd een aantal basisvaardigheden oefenen.

Foto's

Gerelateerde producten

14.104 excl. BTW
K-485
675 excl. BTW
B-064
1.054 excl. BTW
b-055
3.287 excl. BTW
B-098
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
8.842
excl. BTW
10.698,82
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.