Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Balanceren maar

Oefen je balans met deze combinatie van 3 balanceerbalken op een rij in zwart gepoedercoat metaal. Leuk als individueel speeltoestel maar met nog meer balanceertoestellen maak je een evenwichtsparcours. Of combineer de balanceerbalken met andere sporttoestellen of outdoor fitnesstoestellen voor een compleet fitnessparcours.

Mag op de tegels

Balans zoeken is een basisvaardigheid die kinderen al vroeg kunnen leren en belangrijk is voor het functioneren. En kinderen vinden het leuk om deze uitdaging op te zoeken. Ze lopen graag over muurtjes of boomstammen in het bos. Omdat de balanceerbalken korte staanders hebben, blijven ze laag bij de grond en zijn ze ook voor de jongere kinderen toegankelijk. Deze geringe valhoogte maakt dat dit balanceertoestel ook op een bestaande ondergrond van tegels, gras of in het zand mag worden neergezet. Dit bespaart kosten op een speciale valdempende ondergrond.

Foto's

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Alhambra school in Utrecht
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
380
excl. BTW
459,80
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.