Legpress met instructiebord

Legpress met instructiebord

2.687
excl. BTW
3.251,27
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

De Leg Press is een compleet outdoor fitnesstoestel bestaande uit twee workout trainingsstations met een geïntegreerd instructiebord waarop informatie over de oefeningen.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
236 cm
Toestel grootte
206 cm
X
86 cm
X
236 cm
Productcode FN-1511
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Training op de Leg Press

Neem plaats op het zitje van de leg press en zet je voeten op de voetsteunen, de knieën zijn hierbij gebogen. Houd de hendels vast naast je dijen. Begin met de voeten plat op de voetsteunen en de knieën gebogen met de zitting tegen het frame aan rustend. Duw je hele lichaam weg door kracht op je benen te zetten en je voeten weg te drukken tot je benen tot een rechte stand komen. Houd deze stand even vast en zak weer rustig terug naar de beginstand. Houd de schouders naar achteren, hoofd en kin omhoog en span je buikspieren aan tijdens de oefening. Kijk vooruit en vergeet niet te ademen. Adem in als je je benen strekt en adem uit als je de benen weer buigt. Met de Leg press train je vooral de spieren van de bovenbenen. Door je benen dieper te buigen verplaats je de focus naar de achterkant van de bovenbenen.

Leg Press outdoor fitnesstoestel

De Leg press is een outdoor fitnesstoestel dat niet alleen de bovenbeenspieren traint maar ook de hamstrings (deze houden de knieën stabiel), de bilspieren (zodat je de heupen kunt strekken bij het wegduwen) en de kuiten en enkels. Op het bijbehorende instructiebord vind je alle informatie over de uit te voeren training als ook extra oefeningen die je op het fitnesstoestel kunt doen. De Leg Press is in verschillende kleuren en kleurstellingen leverbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Stangen2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
KunststofGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.