Dubbele crosstrainer met instructiebord

Dubbele crosstrainer met instructiebord

4.291
excl. BTW
5.192,11
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

De Dubbele Crosstrainer is een compleet outdoor fitnesstoestel bestaande uit twee workout trainingsstations met een geïntegreerd instructiebord waarop informatie over de oefeningen.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
236 cm
Toestel grootte
303 cm
X
86 cm
X
236 cm
Productcode FN-1508
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Training op de crosstrainer

Ga op de grote pedalen van de crosstrainer staan, houdt de hendels vast en start met een loopbeweging. De loopbeweging wordt ondersteund door de pedalen die steeds ronddraaien. Je kunt de oefening net zo zwaar maken als je zelf wilt door langzaam of sneller te lopen. Volg, als het kan, je hartslag om het ideale trainingsniveau te bereiken. Je activeert de loopbeweging nog eens extra door met je armen de hendels heen en weer te bewegen. Houd gedurende 20 tot 30 minuten een stabiel tempo aan voor de ideale aerobicsoefening. Doe een cooling down van 5 minuten om de normale hartslag terug te krijgen. Ter verbetering van het uithoudingsvermogen en training van meerdere spiergroepen.

Crosstrainer ontziet gewrichten

De crosstrainer is een perfect outdoor fitnesstoestel voor mensen met een blessure of rugklachten. De crosstrainer, ookwel elliptical trainer genoemd, traint vele spiergroepen en verbetert het uithoudingsvermogen zonder wrijving waarbij de gewrichten worden ontzien. Met de crosstrainer train je o.a. de

  • beenspieren: dijbeen, kuitspier en hamstrings
  • bilspieren
  • buikspieren
  • armspieren: zowel de biceps als de triceps
  • schouders en rugspieren

Dubbele crosstrainer outdoor fitnesstoestel

Dit maakt de crosstrainer een fitnessapparaat waar je hele lichaam in beweging is. Veel sporters gebruiken de crosstrainer voor cardiodoeleinden en om de conditie mee op te bouwen. Het is ook een ideaal sporttoestel om mee af te vallen. Doordat je nauwelijks schokbelasting ervaart tijdens het trainen is de crosstrainer bij uitstek geschikt voor mensen met blessures en oudere mensen. Op het bijbehorende instructiebord vind je alle informatie over de uit te voeren training als ook extra oefeningen die je op het fitnesstoestel kunt doen. De dubbele crosstrainer is in verschillende kleuren en kleurstellingen leverbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Stangen2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
KunststofGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
HandvatenLLDEP 10mm met rubber gecoate anti slip afwerking
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.