Lat pull down met instructiebord
Lat pull down met instructiebord
Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Training op de Lat Pull Down

Neem plaats op het zitje, kijk weg van het frame, plaats de voeten stevig op de grond en pak de handgrepen vast. Trek met je hele gewicht de stang naar beneden tot net boven de schouders, houd deze stand even vast en breng de stang langzaam en gecontroleerd terug omhoog totdat de armen weer gestrekt zijn. Herhaal deze oefening een aantal keren. Adem in als je de stang naar beneden trekt en adem weer uit bij de terugkeer naar boven. De neerwaartse beweging van de handgreep van deze Lat Pull Down zorgt voor de training van de spieren in de rug, armen en schouders. Het eigen gewicht dient als tegengewicht.

Dubbele Lat Pull Down outdoor fitnesstoestel

Met dit dubbele outdoor fitnesstoestel Lat Pull Down kun je met zijn tweeën tegelijk je rug-, arm- en schouderspieren trainen. Op het bijbehorende instructiebord vind je alle informatie over de uit te voeren training als ook extra oefeningen die je op het fitnesstoestel kunt doen. De Dubbele Lat Pull Down is in verschillende kleuren en kleurstellingen leverbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Lat pull down met instructiebord
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
4.921
excl. BTW
5.954,41
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.