Thai Chi spinners met instructiebord

Meer informatie

Training op de Tai Chi Spinner

Ga achter de Tai Chi Spinner staan met de voeten op schouderbreedte uit elkaar. Pak met elke hand een handvat van het draaiwiel vast. Draai de spinners nu in verschillende richtingen en wissel regelmatig af van draairichting. Varieer in tempo en versterk alle spieren van de armen. Blijf hierbij rechtop staan met de schouders naar achteren, hoofd en kin omhoog en span de buikspieren aan. Kijk vooruit en niet naar beneden. Blijf tijdens de oefening rustig ademhalen. Met de Tai Chi Spinner train je de spieren in de gebieden rond de schouders, ellebogen, polsgewrichten en de tussenwervelgewrichten. Daarnaast stimuleert dit fitnesstoestel ook de coördinatie tussen de schouderspieren.

Tai Chi Spinners outdoor fitnesstoestel

De Tai Chi Spinner is een outdoor fitnesstoestel dat mede geschikt is voor ouderen en voor gebruikers die aan het revalideren zijn. Het sporttoestel is geschikt voor twee gebruikers tegelijkertijd. Op het instructiebord vind je alle informatie over de uit te voeren training als ook extra oefeningen die je op het fitnesstoestel kunt doen. De Tai Chi Spinner is in verschillende kleuren en kleurstellingen te verkrijgen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.