Taille twister met instructiebord
Taille twister met instructiebord
Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Training op de Taille Twister

Ga met beide voeten op een van de ronde draaischijven van de Taille Twister staan en houd je met beide handen vast aan het wiel bovenaan. Houd de voeten dicht bij elkaar en draai de schijf afwisselend naar links en naar rechts in een zijdelingse beweging. Gebruik hiervoor de onderste helft van je lichaam. Roteer in een rustig en gestaag tempo.Houd rekening met je houding, sta rechtop met de schouders naar achteren en hoofd en kin omhoog. Kijk vooruit en niet naar beneden. Span tijdens de oefening zoveel mogelijk je buikspieren aan. Door deze oefening worden vooral de spieren in het onderste gedeelte van de wervelkolom en de schuine buik- en  lendenspieren getraind.

Taille Twister outdoor fitnesstoestel

Deze Taille Twister is een outdoor fitnesstoestel dat door twee personen tegelijkertijd gebruik kan worden. Door de snelle rotatie van de heupen wordt vooral de opbouw van de buikspieren effectief bevorderd en hiermee creëer je een slanke taille. Het sporttoestel is door de lage opstap ook geschikt voor senioren. Op het bijbehorende instructiebord vind je alle informatie over de uit te voeren training als ook extra oefeningen die je op het fitnesstoestel kunt doen. De Taille Twister is in verschillende kleuren en kleurstellingen leverbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Taille twister met instructiebord
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
2.393
excl. BTW
2.895,53
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.