Flex wheel met instructiebord

Meer informatie

Training op het Flex Wheel

Ga achter een van de wielen staan met je voeten stevig op de grond en een schouderbreedte uit elkaar. Pak het handvat van het Flex Wheel goed vast. Draai het wiel afwisselend naar links en naar rechts en gebruik hiervoor het hele lichaam. Wissel regelmatig van arm. Gebruik de juiste houding, schouders naar achteren, hoofd en kin omhoog en span de buikspieren aan. Kijk voor je uit en niet naar beneden en blijf rustig ademhalen. Naast het verbeteren van de elleboog- en schoudergewrichten, train je je romp en de indirecte buikspieren.

Flex wheel outdoor fitnesstoestel

Dit Flex wheel is een outdoor fitnesstoestel dat met name ook geschikt is voor ouderen en voor gebruikers die aan het revalideren zijn. Het sporttoestel kan door twee sporters tegelijkertijd gebruikt worden. Op het instructiebord vind je alle informatie over de uit te voeren training als ook extra oefeningen die je op het fitnesstoestel kunt doen. Het Flex Wheel is in verschillende kleuren en kleurstellingen leverbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Flex wheel met instructiebord
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
2.500
excl. BTW
3.025
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.