Dubbele heupswing met instructiebord

Dubbele heupswing met instructiebord

2.871
excl. BTW
3.473,91
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

De Dubbele Heupswing is een compleet outdoor fitnesstoestel bestaande uit twee workout trainingsstations met een geïntegreerd instructiebord waarop informatie over de oefeningen.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
236 cm
Toestel grootte
155 cm
X
91 cm
X
236 cm
Productcode FN-1501
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Training op de Dubbele Heupswing

Hou je met beide handen vast aan de handgreep en ga met beide voeten op de voetsteun staan. Houd de benen licht gebogen en blokkeer de knieën niet. Swing de onderste lichaamshelft afwisselend in een soepele zijwaartse beweging naar links en rechts. Doe dit in een soepele en gelijkmatige beweging. Let op dat je lichaam de gehele tijd in een loodrechte positie blijft staan, met de schouders naar achteren, hoofd en kin omhoog en kijk vooruit, niet naar beneden. Span zoveel mogelijk je buikspieren aan maar vergeet niet om rustig te blijven ademen. Breng de heupswing tot stilstaan voordat je afstapt.

Dubbele Heupswing outdoor fitnesstoestel

Deze dubbele heupswing is een outdoor fitnesstoestel dat zowel het uithoudingsvermogen verbetert alsmede verschillende spiergroepen versterkt. Met de zijwaartse oefening die je met de heupswing maakt, spreek je zowel de bovenste als onderste lichaamshelft aan. Dit heeft effect op de verbetering van vitale functies zoals de ademhaling. En niet alleen worden door de heupswing de onderrug en heupen getraind, de zijwaartse beweging komt de beweeglijkheid en mobilisering van de borst- en wervelkolom ook ten goede. Op het bijbehorende instructiebord vind je alle informatie over de uit te voeren training als ook extra oefeningen die je op het fitnesstoestel kunt doen. De Dubbele Heupswing is in verschillende kleuren en kleurstellingen leverbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Stangen2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
KunststofGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
HandvatenLLDEP 10mm met rubber gecoate anti slip afwerking
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.