Arm rotatie met 2 schijven

1.095
excl. BTW
1.324,95
incl. BTW

Fitness instructiebord

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Oefening:

De armrotatie met twee schijven is tweeledig te gebruiken. Aan de ene kant twee schijven waaraan gedraaid moet worden, aan de andere kant een armfiets.

Schijven: ga achter het frame met de schijven staan met de voeten op schouderbreedte uit elkaar en pak met elke hand een schijf. Draai beide schijven in verschillende richtingen, variërend in tempo. Wissel regelmatig af van draairichting

Armfiets: pak met beiden handen de twee handpedalen vast en zet het toestel in gang door met de armen een fietsbeweging te maken. Houd rekening met de juiste houding, schouders naar achteren, hoofd en kin omhoog en span de buikspieren aan. Kijk vooruit en niet naar beneden en blijf rustig ademen.

Beide oefeningen zijn erop gericht om door draaiende bewegingen de schouders, ellebogen en polsgewrichten te mobiliseren en de schouderspieren te versterken.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
116 cm
Benodigde ruimte
102 cm
X
115 cm
X
116 cm
Productcode FN-0514
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Armrotatie outdoor fitnesstoestel

Deze armrotatie met twee schijven en een armfiets is een outdoor fitnesstoestel dat met name ook geschikt is voor ouderen en voor gebruikers die aan het revalideren zijn. Het sporttoestel is geschikt voor twee gebruikers tegelijkertijd. Als optie is een instructiebord bij de armrotatie met armfiets verkrijgbaar waarop informatie hoe je de oefening moet uitvoeren en eventuele extra oefeningen die je met dit outdoor fitnesstoestel kunt doen. De armrotatie is in verschillende kleuren en kleurstellingen te verkrijgen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Stangen2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
KunststofGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
HandvatenLLDEP 10mm met rubber gecoate anti slip afwerking
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.