Tricep Dips

Tricep Dips

828
excl. BTW
1.001,88
incl. BTW

Fitness instructiebord

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Oefening

Met de tricep dips train je de achterkant van je armen. Pak de beide hendels vast en til het hele lichaam van de grond. Steun met de armen op de handgrepen en strek hierbij je armen en laat je benen recht of iets achter je zweven. Span je buik- en bilspieren aan. Buig de armen tot je een hoek van 90 graden maakt bij je ellebooggewricht. Je laat dus je lichaam zakken tussen de handgrepen zodat de handgrepen evenwijdig aan de borst zijn en de ellebogen direct achter je wijzen. Daarna druk jezelf omhoog en komt terug in de uitgangspositie. Doe deze oefening in een rustig tempo. Adem in op de weg naar boven en uit op de beweging naar beneden.

 

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
166 cm
Toestel grootte
186 cm
X
55 cm
X
166 cm
Productcode FN-0509
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Wat is de triceps?

De Triceps is de grote spier die zich aan de achterzijde van de bovenarmen bevindt. Hij verbindt de elleboog met de bovenarm en het schouderblad. Samen met de biceps zorgen de triceps ervoor dat je je ellebogen kunt buigen en strekken. Met de triceps kun je je elleboog strekken, de biceps zorgt er voor dat je de ellebogen kunt buigen. De Tricep dips is een oefening waarmee je de triceps traint, die ongeveer zestig procent van de spiermassa in je arm vormt. Tijdens het uitvoeren van de oefening tricep dips zet je ook de spieren in je schouders, borst en buik aan het werk.

Outdoor fitnesstoestel Tricep Dips

Met dit dubbele outdoor fitnesstoestel Tricep Dips kun je met zijn tweeën tegelijk je armspieren oefenen. Het fitnesstoestel is zo gemaakt dat zowel kortere als langere mensen hier hun oefeningen op kunnen doen. Als optie is een instructiebord bij de de Tricep Dips verkrijgbaar waarop informatie hoe je de oefening moet uitvoeren en eventuele extra oefeningen die je met dit outdoor fitnesstoestel kunt doen. De Tricep Dips is in verschillende kleuren en kleurstellingen te verkrijgen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Stangen2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
Hangrekken2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
KunststofGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
HandvatenLLDEP 10mm met rubber gecoate anti slip afwerking
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.