Tricep Dips
Tricep Dips
Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Wat is de triceps?

De Triceps is de grote spier die zich aan de achterzijde van de bovenarmen bevindt. Hij verbindt de elleboog met de bovenarm en het schouderblad. Samen met de biceps zorgen de triceps ervoor dat je je ellebogen kunt buigen en strekken. Met de triceps kun je je elleboog strekken, de biceps zorgt er voor dat je de ellebogen kunt buigen. De Tricep dips is een oefening waarmee je de triceps traint, die ongeveer zestig procent van de spiermassa in je arm vormt. Tijdens het uitvoeren van de oefening tricep dips zet je ook de spieren in je schouders, borst en buik aan het werk.

Outdoor fitnesstoestel Tricep Dips

Met dit dubbele outdoor fitnesstoestel Tricep Dips kun je met zijn tweeën tegelijk je armspieren oefenen. Het fitnesstoestel is zo gemaakt dat zowel kortere als langere mensen hier hun oefeningen op kunnen doen. Als optie is een instructiebord bij de de Tricep Dips verkrijgbaar waarop informatie hoe je de oefening moet uitvoeren en eventuele extra oefeningen die je met dit outdoor fitnesstoestel kunt doen. De Tricep Dips is in verschillende kleuren en kleurstellingen te verkrijgen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Tricep Dips
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
828
excl. BTW
1.001,88
incl. BTW