Dubbele heup swing

Dubbele heupswing

1.186
excl. BTW
1.435,06
incl. BTW

Fitness instructiebord

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Oefening:

Hou je met beide handen vast aan de handgreep en ga met beide voeten op de voetsteun staan. Houd de benen licht gebogen en blokkeer de knieën niet. Swing de onderste lichaamshelft afwisselend in een soepele zijwaartse beweging naar links en rechts. Doe dit in een soepele en gelijkmatige beweging. Let op dat je lichaam de gehele tijd in een loodrechte positie blijft staan, met de schouders naar achteren, hoofd en kin omhoog en kijk vooruit, niet naar beneden. Span zoveel mogelijk je buikspieren aan maar vergeet niet om rustig te blijven ademen. Breng de heupswing tot stilstaan voordat je afstapt.

 

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
130 cm
Toestel grootte
113 cm
X
90 cm
X
130 cm
Productcode FN-0501
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Outdoor fitnesstoestel dubbele heupswing

Deze dubbele heupswing is een outdoor fitnesstoestel dat zowel het uithoudingsvermogen verbetert alsmede verschillende spiergroepen versterkt. Met de zijwaartse oefening die je met de heupswing maakt, spreek je zowel de bovenste als onderste lichaamshelft aan. Dit heeft effect op de verbetering van vitale functies zoals de ademhaling. En niet alleen worden door de heupswing de onderrug en heupen getraind, de zijwaartse beweging komt de beweeglijkheid en mobilisering van de borst- en wervelkolom ook ten goede.

Koop ook het bijbehorende instructiebord

Met de dubbele heupswing wordt outdoor fitnessen nog leuker. Trommel iemand op die met jou wil fitnessen en doe de oefeningen samen. Je kunt een ander helpen met de oefeningen en je stimuleert elkaar om buiten te bewegen. Als optie is een instructiebord bij de dubbele heupswing verkrijgbaar waarop informatie hoe je de oefening moet uitvoeren en eventuele extra oefeningen die je met het outdoor fitnesstoestel kunt doen. De dubbele heupswing is in verschillende kleuren en kleurstellingen leverbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Stangen2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
KunststofGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
HandvatenLLDEP 10mm met rubber gecoate anti slip afwerking
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Beweegpark Terwispel | TnT Speeltoestellen
Beweegpark aan de Smidte in Terwispel
Sport toestellen kopen | TnT speeltoestellen
Gemeente Hof van Twente – Magnoliaplein Goor
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.