Outdoor fitnessparcours compleet, incl. beton en montage

12.500
excl. BTW
15.125
incl. BTW

Fitness instructiebord

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Aanbieding outdoor fitnessparcours

Wij hebben een outdoor fitnessparcours samengesteld bestaande uit zeven fitnesstoestellen en twee zitbankjes voor 12.500,- inclusief betonfundering en montage. Met dit fitnessparcours zorg je voor een complete basistraining in de buitenlucht waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Deze sporttoestellen zijn geschikt voor de leeftijdsgroep vanaf 8 jaar en stimuleren beweging in de openbare ruimte voor jong en oud. Ze vormen een goede aanvulling op een rondje hardlopen of wandelen in de buitenlucht. Op de twee zitbankjes kun je even bijkomen en bijpraten. Hoe het fitnessparcours is opgebouwd vind je in onderstaande beschrijving. Maar je mag ook andere fitnesstoestellen uitkiezen en je eigen parcours samenstellen.

Zelf outdoor fitnessparcours samenstellen?

Maak een keuze uit ons aanbod outdoor fitnesstoestellen, bepaal je eigen kleuren en/of kleurcombinaties en stel een parcours naar wens samen. Bovenstaand concept is slechts een voorbeeld, alle combinaties zijn mogelijk.

Meer informatie

Toestel specificaties
Vrije valruimte
130 m²
Benodigde ruimte
1300 cm
X
1000 cm
Productcode Fit-compleet
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Onze selectie outdoor fitnesstoestellen

Bij dit outdoor fitnessparcours is gekozen voor de volgende sporttoestellen:

Crosstrainer

De crosstrainer bootst de loopbeweging na. Deze loopbeweging wordt ondersteund door de pedalen die ronddraaien en door met je armen de hendels heen en weer te bewegen. Je traint met de crosstrainer meerdere spiergroepen en je uithoudingsvermogen verbetert zonder dat de gewrichten zwaar belast worden, een ideaal fitnesstoestel voor mensen met blessures en de oudere doelgroep.

Airwalker

Ook de Airwalker bootst de loopbeweging na maar op een andere manier dan op de crosstrainer. Bij de airwalker bewegen de benen in een heen- en teruggaande lineaire beweging (bij de crosstrainer is dit een elliptische beweging). Met de airwalker of moonwalker worden de spieren in de buik, heup en onderrug getraind, alsmede de quadriceps en hamstrings. Bovendien is het een goed fitnesstoestel om snel calorieën te verbranden en je uithoudingsvermogen te verbeteren.

Hometrainer

Fietsen, we leren het al op jonge leeftijd en dat maakt de hometrainer tot een outdoor fitnesstoestel voor iedere leeftijdsgroep. Het is een prima training voor vetverbranding (lage intensiteit) of om de conditie te verbeteren (hogere intensiteit). Met de hometrainer versterk je de spieren van je bovenbenen en van de onderrug.

Dubbele heupswing

Met de dubbele heupswing breng je je hele lichaam in beweging door je onderste lichaamshelft afwisselend van links naar rechts te bewegen. Je traint hiermee de onderrug en de heupen en met de zijwaartse heupswing verbeter je ook de beweeglijkheid van de borst- en wervelkolom. Dit heeft een positief effect op de vitale functies in het lichaam en is ook goed voor meer uithoudingsvermogen.

Leg press

Met de leg press duw je het hele lichaam weg door met kracht je voeten weg te drukken. Hiermee train je vooral de spieren van de bovenbenen. Door de benen dieper te buigen verplaats je de focus naar de achterkant van de bovenbenen. Verder is de oefening op dit outdoor fitnesstoestel goed voor de hamstrings, de bilspieren, de kuiten en de enkels.

Roeitrainer

De roeitrainer is een outdoor fitnesstoestel waarbij het hele lichaam in beweging komt. De cyclische beweging zorgt voor training van je armen, benen, rug en buik. Je kunt net zo langzaam of snel roeien als je zelf wilt. Met de roeibeweging versterk je de rug- en schouderspieren en de spieren van de biceps in de armen.

Tai Chi Spinner

Met de tai chi spinner zet je beide armen tegelijkertijd in beweging. Door met elke hand afwisselend linksom of rechtsom aan het wiel te draaien komen schouders en armen in beweging. De tai chi spinner traint de spieren in de gebieden rond de schouders, de elleboog, polsgewrichten en de tussenwervelgewrichten en verbetert de coördinatie van de schouderspieren.

Twee metalen zitbankjes

Volgens ons onmisbaar op een outdoor fitnessparcours: een plekje om even te gaan zitten, uit te rusten en een praatje te maken met je medesporter. Deze metalen zitbankjes zijn robuust en bieden met de ruime afmeting van 180 cm plaats aan minimaal drie personen. Ze zijn overal in de openbare ruimte te plaatsen en in vele kleuren leverbaar.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Zoals vermeldt mag je ook je eigen outdoor fitnessparcours samenstellen. En kunnen wij je ergens mee helpen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Stangen2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
Hangrekken2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
KunststofGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
HandvatenLLDEP 10mm met rubber gecoate anti slip afwerking
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.