spelen op schoolplein bij VMBO Maastricht

Buitenspelen op schoolplein mag bij VMBO Maastricht

De overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is groot. Nieuwe kinderen in de klas, nieuwe docenten, vaak verhuizen van lokaal, zeulen met een grote rugtas met boeken. Het is even wennen. En wat doe je in de pauze? Mag je dan nog spelen op het schoolplein? Bij het VMBO in Maastricht mag dat! En daarom hebben wij hier een nieuw speeltoestel op het schoolplein gezet.

Klimmen en glijden

Het nieuwe speeltoestel bestaat uit twee platformen die met elkaar zijn verbonden door een verticaal klimnet. De beide platformen zijn goed benut door er aan alle zijden speelelementen aan te bevestigen. Aan het ene platform is een gebogen u-vormige ladder en een kronkelende slangentrap gemaakt. Ook vind je hier een glijstang voor een snelle weg naar beneden. Het andere platform klim je op met de spiraal of met de kronkelende slangenladder. Ook vind je aan beide platformen waartussen het klimrek is bevestigd een ladder in de vorm van horizontale spijlen tussen de staanders. Volop mogelijkheden dus om naar boven en beneden te klimmen. En vergeet vooral niet via de rvs glijbaan weer naar beneden te glijden.

Bekijk je speeltoestel in 3D

Alle speeltoestellen op onze website zijn te bekijken in 3D. Klik hiervoor op het 3D-logo bij het speeltoestel van je keuze en beweeg met je muis over het speeltoestel om het van alle kanten te bekijken. Wil je het speeltoestel in een andere kleur zien, klik dan op de kleurenbalk en kies de kleuren die jij wenst. Door op screenshot te klikken, maak je een foto van het speeltoestel in de gewenste positie en kleur en kun je het eenvoudig aan collega’s of andere geïnteresseerden laten zien. Bekijk het speeltoestel van VMBO Maastricht in 3D!

Robuust metaal met rvs glijbaan

Het speeltoestel dat is gekozen komt uit de robuust metaal en rvs serie. Dit zijn allemaal speeltoestellen die bestaan uit duurzaam metaal en altijd een rvs glijbaan hebben. Ook zijn al deze speeltoestellen aan te passen in onze TnT 3D-ontwerper. Je kunt hier eenvoudig platformen toevoegen, voor andere speelelementen kiezen en de zelf de kleuren wijzigen. Het online tekenprogramma is gratis te gebruiken en biedt voldoende mogelijkheden om je eigen speeltoestel te ontwerpen.