Speeltuin bij Sportvereniging SDOO in Heteren

Speeltuin bij sportvereniging S.D.O.O. in Heteren

Onze nieuwe speeltuin voor de jongste bezoeker is af, zo schrijft Sportvereniging S.D.O.O. in Heteren op haar website. Een supermooi resultaat dat mogelijk is gemaakt door meerdere sponsoren van deze voetbalclub. En dan ben je als leverancier van de speeltoestellen ook tevreden over dit mooie eindresultaat.

 

Voetballen en spelen

Uiteraard is streven naar maximale voetbalprestaties een belangrijk doel voor S.D.O.O. Maar S.D.O.O. staat voor Samenspel Doet Ons Overwinnen en men hecht ook grote waarde aan “het verenigd zijn”. Daarom is deze sportvereniging niet alleen opgericht om te voetballen maar is er ook aandacht voor een goede omgang met de jeugd door het organiseren van allerlei activiteiten naast het voetbal. En in deze is ook gedacht aan een speelplek voor de jonge kinderen. Terwijl papa voetbalt en mama als toeschouwer papa aanmoedigt, kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven op de speeltoestellen.

Zelf getekend speeltoestel uit metaal en kunststof lijn

Vlak bij de ingang van de sportvereniging S.D.O.O. hebben we een mooi speelveldje aangelegd met een zeer strakke ondergrond van kunstgras. Hierop hebben we een speeltoestel uit de metaal en kunststof lijn mogen plaatsen. Maar dit is niet zo maar een speeltoestel, want dit is door leden van de voetbalvereniging zelfgetekend in onze TnT 3D-ontwerper, een online ontwerpprogramma waarin jong en oud een speeltoestel kan ontwerpen. Bovendien kun je in de 3D-ontwerper de kleuren van je speeltoestel ook zelf bepalen en ja, dan kies je als sportvereniging toch voor je eigen clubkleuren rood en wit. Het klimtoestel bestaat uit twee platformen die aan elkaar gekoppeld zijn met een ringladder. Aan het ene platform vind je een gebogen klimrek, een slangentrap en horizontale stangen om naar boven/beneden te gaan. Aan de andere vloer kun je alleen via de stangen naar boven. Aan deze vloer zit een robuuste kunststof glijbaan of je kiest voor de brandweerstang voor de weg naar beneden.

Superfavoriete betaalbare schommel

Naast het speeltoestel is een dubbele schommel geplaatst. Door zijn design blijft deze schommel superfavoriet op speelplekken. We hebben er dan ook al honderden mogen plaatsen. De strakke ronde vorm in combinatie met de zwarte kleur geeft deze schommel een opvallende look. Het robuuste schommelframe is gemaakt van gegalvaniseerd gepoedercoat staal met een antiroest afwerking. En met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding heeft u een zeer betaalbare schommel die jarenlang meegaat. Aan de schommel hebben we twee rubberen zitjes opgehangen, geschikt voor een grotere leeftijdsgroep. Wij hopen, samen met Sportvereniging S.D.O.O., dat de jeugd nog jarenlang speelplezier mag hebben van de speeltoestellen.