eigen ontwerp speeltoestel in clubkleuren van sportclub Sparta Nijkerk

Speeltoestel in de clubkleuren van Sparta Nijkerk

Zwart en oranje zijn de clubkleuren van sportclub Sparta in Nijkerk. En laten wij nu de service bieden om zelf de kleuren van je speeltoestel te kiezen. Daarom hebben we in de zomer van 2022 een nieuw speeltoestel in de clubkleuren van Sparta mogen plaatsen op sportcomplex De Ebbenhorst in Nijkerk. En met oranje shirts, zwarte broek en oranje kousen als sporttenue, komen deze kleuren weer helemaal terug in het nieuwe speeltoestel.

Noot: een van onderstaande foto’s met o.a. de voorzitter van de supportersclub is van de website van Sparta Nijkerk.

Eigen ontwerp speeltoestel

Naast het kiezen van deze opvallende kleurencombinatie heeft de supportersvereniging van Sparta ook de moeite genomen om onze TnT 3D-ontwerper eens te proberen. En dat testen is goed gelukt want hieruit is een ontwerp van een speeltoestel ontstaan dat nu levensecht bij de sportclub is geplaatst.

Welk speeltoestel heeft Sparta ontworpen in de TnT 3D-ontwerper

Sparta heeft gekozen voor een speeltoestel dat geschikt is voor een brede leeftijdsgroep kinderen. Het nieuwe speeltoestel uit onze metaal- en kunststoflijn bestaat uit twee platformen die met elkaar verbonden zijn door een halfopen bottenbrug om makkelijk van de ene naar de andere vloer te komen. Aan de twee platforms zijn verschillende speelelementen gekoppeld. Aan de ene vloer vind je de doppenopgang en de slangentrap voor de klim naar boven en kun je met de kunststof glijbaan weer naar beneden. Aan de andere vloer is een gebogen ladder geplaatst en sta je met de brandweerstang zo weer met beide voetjes op de grond. Als ondergrond is gekozen voor kunstgras waarvoor de club zelf heeft gezorgd.

De financiering van het nieuwe speeltoestel

Op zaterdag 24 september 2022 is de Grote Club Actie van start gegaan met de opening van de vernieuwde speeltuin. Sparta doet al jaren mee met deze actie door de verkoop van loten. Het nieuwe speeltoestel en het kunstgras zijn mede te danken aan de opbrengst uit de Grote Club Actie van 2020. Verder heeft ook de supportersvereniging een financieel aandeel in de herinrichting van de nieuwe speeltuin. Want met het plaatsen van dit speeltoestel is de speeltuin nog niet klaar. Er is nog ruimte voor enkele kleinere toestellen die gefinancierd gaan worden met de opbrengst van de Grote Club Actie 2022. Wil je meer weten over mogelijkheden om geld in te zamelen voor een speeltoestel, lees dan eens de informatie op onze pagina subsidies.