Speeltoestel op maat bij Speelparadijs Crocky in Nordhorn Duitsland

Zelf getekend speeltoestel bij Speelparadijs Crocky in Nordhorn/Duitsland

Naast onze Zuiderburen België hebben onze Oosterburen de weg naar TnT Speeltoestellen inmiddels ook gevonden. Zo hebben wij dit kleurige speeltoestel mogen leveren en plaatsen bij Speelparadijs Crocky in de plaats Nordhorn in Duitsland. En het is een feestelijk speeltoestel geworden. Zowel de frisse kleurtjes als de dakjes boven twee van de vier platformen geven het speeltoestel een kermisachtige uitstraling. En dat past helemaal bij de opzet en inrichting van dit speelparadijs.

Speeltoestel ontworpen in TnT 3D-ontwerper

De eigenaren van Speelparadijs Crocky, Gerard en Ria Paas, hadden in Drenthe een mooi speeltoestel zien staan. Door op het typeplaatje te kijken, kwamen ze bij TnT Speeltoestellen terecht. Samen met Gerard en Ria hebben we dit speeltoestel ontworpen in onze TnT 3D-ontwerper, het online programma om een speeltoestel op maat te tekenen. En naast de speelelementen die voor dit speeltoestel zijn gekozen, heeft onze klant ook de kleurstelling van het speeltoestel zelf bepaald. Weer een mooi voorbeeld van een professioneel speeltoestel uit de metaal- en kunststof serie van TnT.

Maatwerk speeltoestel

Dit maatwerk speeltoestel is opgebouwd uit vier platformen die allemaal door verschillende speelelementen met elkaar verbonden zijn. Je kunt dus op alle platformen komen zonder dat je voeten de grond hoeven te raken. Dit kan via een verticaal geplaatst klimnet, een dichte kruipbuis, een half open bottenbrug en hangend via de wielladder. Voor deze laatste moet je overigens wel behendig zijn. Op welk platform je begint kun je overigens ook helemaal zelf weten. Naar elke vloer is een opgang naar boven/beneden gemaakt. Kies jij voor de ladder, het gebogen klimrek of ga je liever via de kleurige opgang met de doppen of de slangentrap? In ieder geval raak je op dit speeltoestel goed je energie kwijt door te klimmen, hangen, kruipen en zelfs te glijden. Want aan een van de vier vloeren is een grote kunststof glijbaan waar je binnen no-time weer met twee voeten op de grond staat.

 

Volop speelplezier bij Speelparadijs Crocky in Nordhorn

Speelparadijs Crocky Nordhorn is een groot indoor en outdoor speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Zowel binnen als buiten valt er veel te spelen: grote klimtoestellen, trampolines, glijbanen en rodelbanen en vele kleine speelelementen maken van Speelparadijs Crocky een speelwalhalla waar kinderen helemaal in hun element zijn. Het speelparadijs ligt net over de grens bij Denekamp in het Duitse plaatsje Nordhorn en mag zich ook verheugen op veel Nederlandse gasten onder andere van campings en recreatieparken in de buurt. Zowel binnen als buiten kunnen kinderen zich hier prima een hele dag vermaken.