Speeltoestel met glijbanen bij Speeltuin De Sluis in Gouda

Speeltoestel met vier glijbanen voor speeltuin De Sluis in Gouda

Speeltuin De Sluis in Gouda heeft er lang voor moeten sparen maar nu staat het er toch echt: het gloednieuwe speeltoestel met maar liefst vier glijbanen. En wat een kleurig geheel is het geworden. Een echte toevoeging aan een toch al hele leuke speeltuin. TnT Speeltoestellen wenst alle kinderen veel speelplezier met dit mooie combinatietoestel.

Combinatietoestel met heel veel glijbanen

Het speeltoestel dat we hebben geplaatst is een echte eyecatcher in de speeltuin. Het toestel is een combinatie van meerdere soorten platformen waar verschillende speelelementen aan zijn bevestigd. Het combinatietoestel is zeer geschikt voor de jongere kinderen maar biedt ook aan de wat oudere kinderen nog veel speelplezier. In het midden van het speeltoestel staat een stevige trap met veilige leuningen om naar het zeshoekige platform te komen. Maar je kunt ook via de spiraalwikkel naar deze vloer klimmen. Aan dit platform is een robuuste kunststof glijbaan gemaakt. Aan de ene zijde beland je via een steile vloer op het vierkante platform waar de dichte tunnelglijbaan is bevestigd. Aan de andere zijde is een kruiptunnel naar het platform met de dubbele kunststof glijbaan. Hier is weer een driehoekige vloer aan bevestigd die je via de slangentrap kunt beklimmen. Op alle platformen vind je spelpanelen met verschillende figuren en spelletjes. Onder de kleurrijke dakjes boven de platformen blijf je lekker droog en onder een van de vloeren is een zitbankje gemaakt. Speeltuin De Sluis heeft het speeltoestel in het zand geplaatst.

Metalen speeltoestel met kunststof speelelementen

Het combinatietoestel komt uit onze metaal en kunststof lijn waarbij robuust metaal wordt gecombineerd met betaalbaar kunststof. De basis van dit professionele speeltoestel bestaat uit robuuste zwart gepoedercoate palen en een zwarte metalen trap. Zowel de traptreden als de vloeren van de platformen zijn van staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking. Wil jij dit speeltoestel naar eigen wens aanpassen, maak dan gebruik van onze TnT 3D-ontwerper, een online tekenprogramma waarin je een speeltoestel op maat kunt ontwerpen. Hier kun je ook de kleurstelling van de speeltoren aanpassen.

Veilige speeltoestellen en een nette speeltuin

Speeltuin De Sluis biedt kinderen – naast de allerleukste speeltoestellen – ook de magische combinatie van gras, water en zand voor urenlang speelplezier. Niet voor niets komen kinderen uit Gouda en verre omstreken bij mooi weer spelen en spetteren in deze speeltuin. En voor papa en mama is er een leuk terras om even iets te drinken of lekker te picknicken op de picknickweide. De speeltoestellen worden netjes onderhouden door een groep van vrijwilligers die elke maandag de toestellen controleert en ervoor zorgt dat alles in goede conditie blijft en er verzorgd uitziet. Niet voor niets won deze speeltuin in 2015 de Gouden Glijbaan, de prijs voor de leukste speeltuin in de regio.