metalen speeltoestel met kunststof speelelementen bij OBS Stap voor Stap in Elst-min

OBS Stap voor Stap in Elst blij met nieuwe speeltoestellen

Stap voor Stap, naast een bijzonder toepasselijke naam voor een school ook zeker van toepassing op dit project bij OBS Stap voor Stap in Elst. Want ook hier begon dit project met een evaluatie van de wensen over een speelplek, daarna een ontwerp van bijpassende speeltoestellen en als laatste de daadwerkelijke uitvoering door het plaatsen van de speeltoestellen door ons montageteam. En in dit geval ging het bij OBS Stap voor Stap over nieuwe speeltoestellen voor het schoolplein voor de peuters/kleuters. De school koos voor een speeltoestel uit de metaal- en kunststofserie en een vogelnestschommel.

Combinatietoestel met kunststof glijbaan

Het speeltoestel bestaat uit twee platformen die met elkaar verbonden zijn door de zogeheten bottenbrug, een half open kruip/looptunnel die is opgebouwd uit kunststof lamellen. De twee platformen zijn 150 cm hoog en aan beide vloeren zijn speelelementen bevestigd om naar boven of beneden te gaan. Het ene platform heeft een gebogen klimrek aan de ene kant en aan de andere kant vind je het steile klimrek met de horizontale spijlen. Op dit platform kun je via de glijstang als de brandweer naar beneden glijden of je neemt de tunnel naar de andere vloer. Het tweede platform met de opvallende kunststof glijbaan heeft een opgang met doppen en ook een glijstang voor een snelle roetsj naar beneden.

Metalen speeltoestel met kunststof speelelementen

Speeltoestellen uit de metaal en kunststofserie combineren robuust metaal met betaalbaar kunststof. Deze speeltoestellen worden modulair opgebouwd, dat wil zeggen dat je kunt kiezen uit diverse speelelementen om je eigen speeltoestel samen te stellen. Dit kunnen wij voor je doen maar je kunt het ook zelf proberen in onze TnT 3D-ontwerper. Dit is een gratis online programma waarin jong en oud een eigen speeltoestel kan ontwerpen. Alle kleuren van de verschillende speelelementen zijn ook gratis naar eigen wens aan te passen. De staanders en de vloeren worden altijd in het zwart geleverd.

Peuterschommel met vogelnestmand

De vogelnestschommel is een welbekend speeltoestel en deze ziet er net even iets anders uit dan jullie waarschijnlijk gewend zijn. De schommel die we bij OBS Stap voor Stap hebben geplaatst is dan ook speciaal voor de peuters. De vogelnestmand is ruim met een diameter van 100 cm en er is gekozen voor een zwart/groene uitvoering die mooi past bij het speeltoestel.