Maatwerk speeltoestel zelf ontworpen door IKC Schalkwijk in Haarlem

“Samen sterker” dat is de lijfspreuk van het IKC Schalkwijk in Haarlem. Op deze school vind je kinderen van 2 tot 13 jaar die niet vanzelfsprekend in het reguliere onderwijs passen. En gelukkig vinden ze buitenspelen op deze school ook bijzonder belangrijk. Vandaar dat er hier via onze partner Luduq een gloednieuw speeltoestel is geplaatst.

Speeltoestel tekenen in de TnT 3D-ontwerper

Dit speeltoestel komt niet uit ons standaard assortiment. Na het bepalen van de wensen is IKC Schalkwijk samen met Luduq achter de computer gaan zitten om zelf een speeltoestel te tekenen in de TnT 3D-ontwerper. En moet je eens kijken hoe veelzijdig deze is geworden!

Het zelfontworpen speeltoestel bestaat uit twee ruime platforms die met elkaar verbonden zijn door een verticaal klimnet. Aan het ene platform kun je via de doppen of de klimspijlen tussen de staanders naar boven klimmen. Met de rvs glijbaan of de glijstang sta je binnen no-time weer beneden. Of je klimt via het klimrek naar het andere platform waar je ook weer diverse speelelementen vindt. Een gebogen u-vormig klimrek bijvoorbeeld, of de slangenladder. En ook aan deze vloer zijn klimspijlen en een glijstang gemaakt. Onder dit platform kun je plaatsnemen op het zitbankje tussen de staanders. En wat de kleuren betreft: ook deze zijn zelf gekozen door het IKC Schalkwijk. Het heldere geel, rood en blauw steken mooi af tegen de ondergrond van het zand. Het mooie van dit maatwerk speeltoestel is dat de platformen aan alle kanten benut zijn door er klim- en glij-elementen aan te maken. Op deze manier creeër je volop speelplezier op een beperkte ruimte.

Teken je eigen maatwerk speeltoestel!

Wist je dat alle speeltoestellen uit de metaal- en kunststofserie van TnT Speeltoestellen zelf aan te passen zijn in de TnT 3D-ontwerper? Deze online ontwerper is gratis te gebruiken voor alle instelllingen die op zoek zijn naar een professioneel speeltoestel in de openbare ruimte. Dus ben je op zoek naar een passend speeltoestel voor je schoolplein, speeltuin, speelplek in de wijk, bij je kinderdagverblijf of op je camping? Ga aan de slag met de TnT 3D-ontwerper en teken je eigen maatwerk speeltoestel. Kom je er niet helemaal uit, vraag ons gerust om advies.