Waddengenot Pieterburen gaat helemaal los in onze TnT 3D-ontwerper

En toen reisden we af naar Pieterburen. De plaats die bekend staat om het Pieterpad, de Waddenlooptochten en, niet te vergeten, de zeehondenopvang. En laat het startpunt van het Pieterpad en het wadlopen nu zijn op het adres waar onze montageploeg aan het werk moest: Restaurant/Grandcafé/Hotel Waddengenot. Naast goed eten en drinken en een fijne overnachting kunnen kinderen bij Waddengenot ook heerlijk buitenspelen. Want hier mochten we, in samenwerking met onze partner Luduq, een opvallend speeltoestel plaatsen.

Eigen ontwerp speeltoestel

Dit reusachtige speeltoestel heeft Waddengenot zelf ontworpen in onze TnT 3D-ontwerper. En wat een gaaf speeltoestel is dit geworden. Ze hebben werkelijk alles uit het ontwerpprogramma gehaald om er een heuse blikvanger van te maken. Dat komt mede door de opvallende daken op vier van de platformen. Alsof het altijd feest is op deze speelplek!

Speeltoestel volop speelwaarde

Maar uiteraard heeft dit speeltoestel ook veel speelwaarde. Het is opgebouwd uit 6 platformen, 4 enkele en 2 extra grote dubbele vloeren. Deze platformen zijn allemaal met elkaar verbonden door speelelementen, het ene wat spannender dan het andere om alle leeftijden voldoende uitdaging te bieden. De dichte kruiptunnel of de halfopen loopbrug zijn leuk voor de jongere kinderen. Maar je kunt ook via de ringladder of wielladder al hangend van het ene naar het andere platform. En hiervoor heb je wel iets meer lef en kracht nodig.

Klimelementen en glijbanen

Ook aan de platformen zijn speelelementen gemaakt om naar boven of beneden te komen. Je vindt er klimelementen zoals de spiraal, de opgang met de doppen en de slangentrap. Ook zijn er glijstangen voor een snelle weg naar beneden of je kiest voor de twee opvallende kunststof glijbanen om weer met de voetjes op de grond te komen.

Zitbankjes

En ben je het spelen even zat, dan kruip je lekker weg onder een van de twee platformen waar we zitplekjes hebben gemaakt waarbij zelfs een tafeltje niet ontbreekt. Het speeltoestel is op kunstgras gezet. In verband met de valhoogte moest hier wel shockpads ondergelegd worden voor een veilige valondergrond.

Ga aan de slag in de TnT 3D-ontwerper

Wil jij nu ook zo’n mooi speeltoestel ontwerpen, lees dan eerst even de informatie over onze TnT 3D-ontwerper op onze website en ga daarna direct aan de slag met dit ontwerpprogramma. Uiteraard adviseren wij je ook graag over onze mogelijkheden en helpen we je bij je ontwerp.