Speeltuin Vuren

In opdracht van Stichting Speeltuinwerk Vuren hebben we een fonkelnieuw en mooi kleurig speeltoestel geplaatst in Vuren. Dit klimtoestel heeft verschillende uitdagende speelelementen die ook voor de oudere jeugd prima geschikt zijn. Het speeltoestel komt uit de metaal- en kunststof lijn en bestaat uit twee dubbele platformen waar je op verschillende manieren naar toe kunt klimmen. Dit zijn allemaal opgangen waar je je klimkunsten kunt vertonen want een normale trap naar boven is er niet. Dus of je via de kunststof pionnen, de slangentrap, de wikkelspiraal of het gebogen klimrek naar boven of naar beneden gaat, is jouw keuze. Ben je eenmaal boven en wil je naar het andere platform dan wordt het slingeren als een aap via de ringladder of de wielladder. Hier moet je wel wat spierkracht voor in je armen hebben. Kortom een speeltoestel waar de kinderen de komende jaren volop speelplezier aan kunnen beleven.

Goede inzet voor buitenspelen

De Stichting Speeltuinwerk Vuren bestaat uit een kleine groep vrijwilligers die zich belangeloos inzet voor het behoud en het beheer van de speelplaatsen in Vuren en Lingewaal. Zij zorgen ervoor dat de speelvoorzieningen veilig, aantrekkelijk en schoon blijven. Speeltoestellen worden goed onderhouden en indien nodig tijdig gerepareerd, zodat kinderen op een uitdagende, toegankelijke en veilige manier kunnen blijven spelen.

Speeltuin als sociale functie

Vele kinderen met hun ouders gebruiken de speeltuinen als speel- en ontmoetingsplek. En ook scholen, kinderdagdagopvang en welzijnsorganisaties maken regelmatig gebruik van de speeltuin. Stichting Speeltuinwerk Vuren vervult dan ook een sociale functie binnen de woonplaats.

Subsidie aanvragen

Voor de aanleg en het onderhoud van de speeltuinen heeft Stichting Speeltuinwerk Vuren ook de weg naar de subsidie gevonden. Hiervoor wordt jaarlijks deelgenomen aan activiteiten zoals het collecteren voor Jantje Beton en de Raboclubkascampagne. Zij doen alles voor meer speelplezier. Lees meer over de mogelijkheden om subsidie voor je speeltoestellen aan te vragen.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.