Speeltoestel met uitkijk over camping “De Moesberg” in Nijensleek

Wist je dat je Camping “De Moesberg” in het Drentse Nijensleek nu ook vanaf grote hoogte kunt bekijken? Dit dankzij het nieuwe speeltoestel dat hier onlangs is geplaatst. Deze camping kwam ons bezoeken op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg in november 2022 en raakte geïnspireerd door het grote speeltoestel dat we hadden neergezet. Tijdens het gesprek met onze partner Luduq ontstond gaandeweg een beeld van de wensen en mogelijkheden van de camping, hetgeen uiteindelijk resulteerde in een maatwerk speeltoestel met verschillende hoogteniveaus.

Aanvulling speelplek met speeltoestel op hoogte

Camping “De Moesberg” is een gemoedelijke, eigenzinnige familiecamping die naast kampeerplekken, ook verschillende accommodaties biedt om haar gasten comfort, gezelligheid, sportiviteit maar ook rust en ontspanning te garanderen. Het lijdt dan ook geen enkele twijfel dat op deze camping gasten van alle leeftijden van harte welkom zijn. Dit betekent dat er ook voldoende speelgelegenheid voor de kinderen aanwezig moet zijn. En deze speelgelegenheid is onlangs aangevuld met een speeltoestel uit de metaal- en kunststoflijn van TnT. En dit is niet zomaar een speeltoestel, zoals je wel op de foto’s kunt zien.

Hoge speeltoren met buisglijbaan

De basis van het nieuwe speeltoestel bestaat uit een hoge speeltoren die bestaat uit vier verschillende platformen op verschillende hoogtes. Door de kleurrijke panelen rondom deze vloeren voelen kinderen zich altijd beschut en veilig. Het onderste dubbele platform klim je op via de geel/blauw/groenen doppen of de horizontale spijlen. Van hieruit glij je met de groene kunststof glijbaan weer naar beneden. Maar voor de buisglijbaan moet je nog een aantal stappen hoger. Op de weg naar boven zorgen de kunststof panelen voor verschillende doorkijkjes naar buiten. Sta je op de bovenste verdieping dan is er nog maar een weg naar beneden en dat is via de buisglijbaan naar beneden te roetsjen. Als extra details noemen we nog het speelse dak boven op de speeltoren en de zitbankjes onder het onderste platform.

Maatwerk speeltoestel

Dit speeltoestel is speciaal voor camping “De Moesberg” getekend in de TnT 3D-ontwerper. Dit online programma biedt 1001 mogelijkheden om je eigen speeltoestel te ontwerpen. Daarnaast kies je in de TnT 3D-ontwerper ook zelf de kleuren voor je speeltoestel. En dat hebben de eigenaren van de camping heel goed gedaan. Want kijk eens hoe mooi dit speeltoestel oogt met dat frisse geel, groen en blauw. Het steekt fraai af tegen de ondergrond van zand en de omringende omgeving. Zowel door de hoogte als de kleuren kun je dit speeltoestel niet missen op de camping. Wij wensen alle jonge gasten dan ook heel veel speelplezier.