Piratenschip op Camping De Achterste Hoef

Piratenschip voor recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel

Recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel is geen onbekende voor TnT Speeltoestellen want al eerder hebben wij de camping mogen opfleuren met een aantal van onze speeltoestellen. Wij waarderen het dan ook dat De Achterste Hoef ons weer benaderde voor een nieuw speeltoestel, dit keer aan de prachtige recreatieplas die de camping rijk is. En wat hoort er bij water? Een boot natuurlijk. En dit is er eentje die op deze plek wel echt opvalt.

Spelen op Recreatiepark De Achterste Hoef

Recreatiepark De Achterste Hoef is een gezellige Brabantse familiecamping in het zuiden van Nederland en biedt alles voor een geweldige vakantie samen met de kinderen. Je kunt er heerlijk kamperen in je eigen caravan of tent of je huurt een van de verschillende accommodaties die deze camping rijk is.  En spelen is op De Achterste Hoef gelukkig geen ondergeschoven kindje want op allerlei veldjes staan verschillende speeltoestellen die geschikt zijn voor diverse leeftijdsgroepen.

Piratenschip

Dit fantastische piratenschip is een ware eyecatcher aan het water op de camping. En het speeltoestel biedt leuke speelelementen. Daarnaast geeft het piratenschip natuurlijk ook aanleiding tot verschillende rollenspellen. Want wie wil nu geen Captain Hook spelen op dit geweldige schip?

Volop glijbanen op het Piratenschip

Het Piratenschip bestaat voor het grootste deel uit kunststof speelelementen, die in ieder geval bestand zijn tegen kinderen die net uit het water komen. De staanders, platformen, trap en het hekwerk zijn van gepoedercoat staal, die ook tegen een (water)stootje kunnen. Vanaf het grote driehoekige platform kun je met maar liefst 4 glijbanen naar beneden glijden: een dubbele glijbaan om met z’n tweetjes tegelijk op de grond te belanden, een enkele glijbaan, een dichte glijbaan en voor de ware piraten een glijstang . Vind je weg naar boven via de stevige trap of de slangenopgang alwaar de vlaggen al voor je uitgestoken zijn. De boeg (voorkant) van het schip biedt veel extra speelruimte. En omdat deze in het zand geplaatst is, doet deze ook dienst als een afgeschermde zandbak. Het Piratenschip is een speeltoestel dat bij uitstek geschikt is voor de jongere spelers.