speeltoren met kunststof glijbanen op strand bij camping Achterste Hoef in Bladel

Nieuw speeltoestel op strand van camping De Achterste Hoef

En daar waren we weer! Al voor de derde keer op rij reisden we af naar het Brabantse Bladel. We hebben op camping De Achterste Hoef in Bladel opnieuw een speeltoestel mogen plaatsen. Dit keer op het strand waar we eerder ook al een superleuk piratenschip hebben neergezet.

NB: De foto’s met de spelende kinderen zijn van de Facebook-pagina van camping De Achterste Hoef.

Speeltoestel voor jonge kinderen

De keuze van het recreatiepark De Achterste Hoef is wederom gevallen op een speeltoestel uit de metaal- en kunststofserie. Dit keer een speeltoren met niet al te hoge vloeren dus erg geschikt voor de jongere kinderen. Het speeltoestel bestaat uit twee platformen van 120 cm die met elkaar verbonden zijn door een dichte kruiptunnel. Aan het ene platform zit een stevige veilige trap naar boven. Aan deze vloer vind je ook een dubbele kunststof glijbaan om snel weer met de voetjes op het strand te staan. Aan het andere platform zit een gebogen slangentrap om naar boven te klimmen met ook weer een glijbaan om naar beneden te roetsjen. Boven de vloer is een kunststof dak geplaatst. Net als bij de andere speeltoestellen heeft dit recreatiepark als hoofdkleur voor groen gekozen, een kleur die goed past bij de natuurlijke omgeving van de camping.

Verder willen wij nog een opvallend element aan dit speeltoestel benoemen: het hekwerk aan de platformen is vervangen door speelse wanden met aan de ene vloer een doorzichtige kunststof bol waar je door naar buiten kunt kijken en aan de andere vloer een kunststof wand met spijlen waar je door kunt gluren.

Veelzijdige camping met volop speeltoestellen

Het recreatiepark De Achterste Hoef heeft enorm veel te bieden en is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Je kunt hier kamperen op de camping met een keuze uit diverse veldjes of lekker aan het water of je kiest voor een huuraccommodatie. Daarnaast is er een enorme recreatieplas om te zwemmen, een binnenzwembad en een binnen- en een buitenspeeltuin. Maar ook op de diverse kampeervelden staan verschillende speeltoestellen. Bekijk ook ons eerste project op camping De Achterste Hoef.

Speeltoestel aanpassen in de TnT 3D-ontwerper

Deze speeltoren komt uit de metaal en kunststof serie en is overwegend gemaakt van kunststof. De staanders en de vloeren zijn altijd van zwart metaal en voor de overige speelelementen kun je zelf je kleuren kiezen. Het mooie van deze serie speeltoestellen is dat je deze in de TnT 3D-ontwerper helemaal naar eigen wens kunt aanpassen. Voor een oudere doelgroep verhoog je de platformen bijvoorbeeld en voeg je andere speelfuncties toe. Op deze manier ontwerp je een maatwerk speeltoestel naar eigen wens en rekening houdend met het budget dat je in gedachten hebt.