speelplekje bij b&b De Hof in Haaksbergen

Lekker spelen bij B & B “De Hof” in Haaksbergen

Van twee personen tot grote groepen van maximaal 30 personen ben je van harte welkom bij Groepsaccommodatie en B & B “De Pol” in Haaksbergen. Uiteraard moet er tijdens het verblijf dan ook iets te spelen voor de kinderen zijn. En zo hebben we bij dit recreatiebedrijf twee nieuwe speeltoestellen uit het TnT assortiment mogen plaatsen: een klimtoestel en de balanceerbalk met bladeren.

Klimtoestel met goede prijs/kwaliteitsverhouding

Dit klimtoestel is net even wat anders dan onze klimtoestellen uit de metaal- en kunststofserie. Dit komt door de bijzondere vormgeving. Het speeltoestel heeft drie gebogen staanders als basis. Deze staanders staan in een driehoek opgesteld. Deze staanders worden met elkaar verbonden door twee metalen frames, eentje aan de bovenzijde en eentje aan de onderzijde. Het bovenste frame heeft in het midden een cirkelvormige staander naar beneden met ringen ertussen. Je kunt hierdoor zowel via de binnenkant als de buitenkant van dit frame naar boven en beneden klimmen. Daarnaast zijn tussen de gebogen staanders klimnetten gemaakt. Deze klimnetten zijn opgebouwd uit versterkt staaltouw. Er zijn dus verschillende uitdagingen om het speeltoestel op te klimmen en af te dalen. Het mooie van dit klimtoestel is dat het een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding heeft. Het is een bijzonder maar toch betaalbaar professioneel speeltoestel

Balanceertoestel met bladeren

Daarnaast koos B & B “De Pol” voor de zeer populaire balanceerbalk met bladeren. Dit is ook een mooi speeltoestel voor de jonge bezoekers van dit recreatiebedrijf. Het balanceertoestel heeft kleine hoogteverschillen en de stepjes zijn uitgevoerd als bladeren. Het is de bedoeling om, zonder dat de voeten de grond raken, via deze bladeren van de ene naar de andere kant te lopen.

Zelf kleuren kiezen voor je speeltoestel

De kleuren die de B&B heeft gekozen voor het klimtoestel en de stepjes van het balanceertoestel is taupe. Voor een speeltoestel is dit een bescheiden kleur maar deze keuze is wel begrijpelijk. De speeltoestellen gaan namelijk nu heel mooi op in de natuurlijke omgeving rondom de B&B.