Outdoor fitnesstoestellen bij Camping de Geuldert

Camping de Geuldert is een kleine verzorgde camping in Plasmolen, aan de voet van de St. Jansberg in de kop van Noord-Limburg, nabij plaatsen als Nijmegen en Cuijk. De camping voorziet in vele behoeften van de kleine en grote kampeerder. Er is onder andere een gezellige kantine, mooie speeltuin voor de kinderen, een volleybalveld en een jeu de boules baan. Kortom: volop vertier voor jong en oud. Maar ook aan de sportieve bezoekers van deze camping is gedacht. Want er is een grasveld omgetoverd tot een plek waar jong en oud zich flink in het zweet kan werken. Op de vier robuuste outdoor fitnesstoestellen met duidelijke instructieborden kunnen de campinggasten werken aan hun mobiliteit en fitheid.

Sporten voor de sportieve campinggast

Natuurlijk nodigt de omgeving van camping de Geuldert al uit tot wandelen en fietsen. Er zijn voldoende routes in de buurt om te ontdekken. Maar om de sportieve campinggast net even iets extra’s te bieden, zijn er een aantal fitnessapparaten aangeschaft. Want sporten en buitenlucht zijn een goede combinatie. En een beetje extra beweging is nooit weg. Wist je trouwens dat buiten sporten voor een beter humeur zorgt? En dat de natuur je helpt beter te ontspannen en stress te verminderen? Nou, dat is exact wat de Geuldert voor ogen heeft met haar gasten. Een fijne ontspannen vakantie zonder stress. Op naar de fitnesstoestellen dus.

Outdoor fitness: goed voorbeeld doet goed volgen!

Het spreekwoord “als er één schaap over de dam is, volgen er meer…” is goed van toepassing op het gebruik van de sporttoestellen. Want goed voorbeeld, doet goed volgen en als er een campinggast aan het sporten is, volgen er vaak meer. De vier sportapparaten voorzien in een stuk cardiofitness alsmede in het trainen van verschillende spiergroepen. Alle outdoor fitnesstoestellen zijn voorzien van een informatiebord waarop duidelijke instructies over de oefeningen. Je hebt zo een complete work-out te pakken.

Onderstaande fitnesstoestellen hebben we bij camping De Geuldert geplaatst:

Airwalker

Door lekker te “ wandelen” op dit cardiofitnesstoestel verhoog je je verbranding en verbeter je het uithoudingsvermogen. En dit kun je net zo intensief maken als je zelf wilt. Tegelijkertijd train je nog veel meer spiergroepen zoals je buik, heup en onderrug.

Flex wheel

Al draaiend aan het flex wheel lijk je wel op de orgelman. Je traint je armen maar ook je hele romp komt door het draaien in beweging. Bovendien verbeter je de indirecte buikspieren (ook al heb je dat zelf niet eens in de gaten).

Hometrainer

Ook het fietsen op de hometrainer kun je net zo intensief maken als je zelf wilt. In ieder geval voorkom je met deze cardiofitness vaker het ontstaan van hart- en vaatziekten en verbeter je de spieren van de onderrug en bovenbenen.

Taille Twister

Een smalle taille, wie wil dat nu niet? Met de taille twister roteer je je hele lichaam en train je de buikspieren en de taille.

Ruim aanbod sporttoestellen voor in de buitenlucht

Meer weten over onze sporttoestellen? Bekijk ons aanbod outdoor fitnessapparaten en calisthenics sporttoestellen voor een sportieve training in de buitenlucht. Vraag ons naar alle mogelijkheden.