Volop spelen op camping de Achterste Hoef te Bladel

Het is altijd weer een leuke bezigheid om een camping speelklaar te maken voordat het hoogseizoen begint. Zo deden wij dit in maart 2018 ook voor Camping De Achterste Hoef in Bladel. Hier hebben wij meerdere speeltoestellen mogen neerzetten waaronder een groot combinatietoestel en meerdere kleine speeltoestellen. Laat de kinderen maar komen!

Lekker spelen op de camping

In het zuiden van Nederland, om precies te zijn in het bosrijke gebied net buiten Bladel, vlak onder Eindhoven, vind je Recreatiepark De Achterste Hoef. Hier kun je met het hele gezin heerlijk kamperen, of je nu van een sportieve vakantie houdt of meer van de rust en het comfort bent. Er is in ieder geval voor ieder wat wils en ook de kinderen worden hier niet vergeten want er is volop aandacht voor spelen. Brabantse gezelligheid op z’n best.

(PS: enkele foto’s komen van de Facebookpagina van Recreatiepark De Achterste Hoef).

 

Speeltoestellen voor alle leeftijdsgroepen

Kinderen hoeven zich op camping De Achterste Hoef niet te vervelen. Op verschillende veldjes staan speeltoestellen voor alle leeftijdsgroepen. Zo hebben we hier een mooie glijbaan neergezet voor de jongere kinderen. Daarnaast mag een veerwip voor de allerkleinsten natuurlijk ook niet ontbreken. En dit veerfiguur voelt zich op deze camping als een vis in het water. Daarnaast hebben we twee speeltoestellen uit onze metaal- en kunststof lijn geplaatst.

Spektakelstuk: groot speeltoestel met vele speelelementen

De hoge glijbaan bestaat uit een platform dat beklommen kan worden via de doppenopgang en de spiraalwikkel. Via de opvallende kunststof glijbaan of de glijstang sta je in vliegende vaart weer met beide benen op de grond. Maar het spektakelstuk is wel het grote combinatietoestel dat met maar liefst zes platformen, waarvan twee dubbele vloeren, zorgt voor uitdagend klim-, kruip-, balanceer- en hangplezier voor een grote groep kinderen tegelijk. Alle platformen zijn met elkaar verbonden door verschillende speelelementen. Hier komen vaardigheden als behendigheid en spierkracht om de hoek kijken want je kunt al hangend via de wielladder of ringladder naar een ander platform. Kies je voor een eenvoudigere weg dan neem je de kruiptunnel of de halve bottenbrug. De weg naar een platform is klimmen geblazen. Je kunt kiezen uit de wikkelspiraal, de opgang met de pionnen, de slangentrap of het rechte klimrek. Via de grote kunststof glijbaan of de glijstang ben je zo weer beneden. Dit combinatietoestel is ook bij uitstek geschikt voor de oudere jeugd die de camping bezoekt.

 

Pas dit speeltoestel aan in de TnT 3D-ontwerper

Alle speeltoestellen uit de metaal- en kunststof serie kunnen naar eigen inzicht worden aangepast in de TnT 3D-ontwerper. Sterker nog, in dit online tekenprogramma kun je ook zelf aan de slag met een nieuw ontwerp voor een speeltoestel. Door verschillende speelelementen en opgangen te combineren, teken je het speeltoestel van je dromen. Bovendien kun je zelf de kleuren van je speeltoestel bepalen. Een kwestie van mixen & matchen dus. Lees meer over de mogelijkheden van het ontwerpprogramma of ga direct aan de slag met de TnT 3D-ontwerper.