rvs glijbaan bij kinderdagverblijf Abeltje in Nijmegen

Nieuwe glijbaan voor kinderdagverblijf Abeltje in Nijmegen

Kinderen tussen de 0 en 14 jaar zijn van harte welkom bij Abeltje, een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in de wijk Dukenburg in Nijmegen. Hier is de speelplaats uitgebreid met een stevige glijbaan. Het speeltoestel behoort tot onze metaal- en rvs lijn, dit wil zeggen dat robuust metaal is gecombineerd met altijd een rvs glijbaan.

Metalen glijbaan met certificaat

Een glijbaan is, net als een schommel, eigenlijk onmisbaar op een speelplek. En deze professionele glijbaan is speciaal geschikt voor de jongere kinderen. Het speeltoestel heeft een stevige trap naar het platform. De leuningen van de trap vormen een veilig houvast voor de kleintjes om naar boven te klimmen. Het bewust laag gehouden platform heeft een hoogte van 90 cm en is ook omringd door spijlen. Aan dit platform is een rvs glijbaan gemonteerd. De opstaande rand aan deze glijbaan voelt niet alleen beschermend maar zorgt ook voor een veilige gang naar beneden. Jonge kinderen kunnen zonder begeleiding naar boven klimmen en naar beneden glijden. Deze glijbaan voldoet aan alle eisen volgens de EN-1176 en is in het bijzonder geschikt voor bij een kinderopvang of peuterspeelzaal.

Zelf kleuren kiezen

Kinderdagverblijf Abeltje heeft voor dit speeltoestel zelf de kleuren gekozen. De leuning van de trap in het wit, de spijlen rondom het platform in het limegroen. De glijbaan is in het zand geplaatst en steekt, samen met de zwarte elementen mooi af op de speelplek. Wij wensen de kinderen bij Abeltje veel plezier met deze mooie glijbaan.