eigen ontwerp speeltoestel bij kinderdagverblijf Bommel de Beer in Hengevelde

Eigen ontwerp speeltoestel bij KDV Bommel de Beer in Hengevelde

Een thuiswedstrijd, zo mogen we de plaatsing van het nieuwe speeltoestel bij kinderdagverblijf Bommel de Beer in Hengevelde wel noemen. Dit kinderdagverblijf vierde in 2022 haar 20e verjaardag. Bovendien zijn de activiteiten dit jaar uitgebreid met een peuteropvang met de naam “De Honingbijtjes”. En ook voor kinderen die naar de basisschool gaan is er plek op de naschoolse opvang “Het Berenbos” en de dependance bij het sportveld “Het Speelhonk”. Al met al een complete dienstverlening voor kinderen vanaf 6 weken tot 13 jaar waarbij goede verzorging voor de allerkleinsten tot lol maken, spelen en genieten voor de oudere kinderen voorop staat. We hopen dat het speeltoestel een leuke bijdrage levert aan het speelplezier van alle bezoekende kinderen.

Op onderstaande foto’s zie je het nieuwe speeltoestel. We hebben ook een Facebookfoto van Bommel de Beer toegevoegd van de montageploeg die het speeltoestel heeft geplaatst. En het was zweten geblazen die dag….:-).

Eigen ontwerp speeltoestel

Ter gelegenheid van het heuglijke feit tekende de directrice Sandra Veehof zelf een speeltoestel in onze TnT 3D-ontwerper om het cadeau te geven aan alle kinderen die het kinderdagverblijf, de peuteropvang en de naschoolse opvang bezoeken. En wat een mooi speeltoestel is het geworden in die prachtige kleuren van donkergroen met speelse limegroene accenten, die de ontwerpster zelf heeft uitgekozen. Je eigen kleuren bepalen is overigens een gratis optie van TnT Speeltoestellen.

Metalen speeltoestel met kunststof speelelementen

Het speeltoestel behoort tot onze metaal- en kunststoflijn en bevat zowel metalen als kunststof speelelementen. Het combinatietoestel bestaat uit drie platformen die in een lijn zijn geplaatst omdat rekening moest worden gehouden met de bestaande ruimte en de vrije ruimte rondom het speeltoestel. Aan het achterste platform is een doppenopgang geplaatst om naar boven of beneden te klimmen. Via de balanceerstepjes voorzien van een veilige leuning met voldoende beveiliging loop je naar het tweede platform. Aan deze vloer zit een robuuste trap naar boven met een stevige leuning. Dit middelste platform heeft een bijzonder tintje door een opvallend detail in de wand van het platform. Want als je aan de buitenkant naar boven kijkt dan zie je een duidelijk (Bommel de) Beerhoofd verwerkt. Vanaf het middenplatform kruip je via de kruiptunnel naar het platform met de dichte tunnelglijbaan van waaruit je heerlijk naar beneden roetsjt. De beide buitenste platformen zijn voorzien van een dakje met een speels limegroen accentje.