3D-ontwerp speelbrug Horsterpark Duiven

Speelbrug in Horsterpark Duiven

Een brug over het water als speeltoestel? Het kan allemaal bij TnT Speeltoestellen. Samen met de Gemeente Duiven hebben we in het Horsterpark een bijzondere brug gebouwd vol met speelelementen. Zo wordt “over het water lopen” wel heel bijzonder.

Het verhaal van de speelbrug

Er moest een brug vervangen worden in het Horsterpark. Om een degelijke brug te bouwen, is de constructie op grote tegels geplaatst om wegzakken te voorkomen. Om extra speelwaarde toe te voegen, kwamen we op het idee om deze brug van verschillende spelpanelen te voorzien. De brug op zich is qua uitstraling al heel bijzonder maar al lopend over de speelbrug kom je verschillende wanden tegen waarop diverse spelletjes gespeeld kunnen worden. De brug is gebouwd in samenwerking met de gemeente Duiven en aannemer Gerard Ledderhof. Uiteraard hebben we deze speelbrug laten certificeren zodat deze aan alle Europese voorwaarden voldoet.

Volop speelplezier in Horsterpark Duiven

De naam Horsterpark verwijst naar een gebied in de omgeving dat van oudsher de Horst heet. Het park in Duiven is een gebied waar sportvelden worden omgeven door een natuurgebied bestaande uit een prachtig bos met diverse inheemse boomsoorten, waar goede wandel- en fietspaden doorheen lopen. Ook vind je hier een ruime vijver en een plek waar diverse evenementen worden georganiseerd. Er is een leuk speelbos, een kinderboerderij en een paviljoen met terras aan het water. Wat het Horsterpark zo bijzonder maakt, is dat het werk biedt aan een groot aantal mensen met een verstandelijke beperking. Zij werken op diverse locaties en nemen een deel van het onderhoud voor hun rekening.