Schepegaten Gemeente Nieuwkoop

De oude speelplek aan De Schepegaten in Nieuwkoop was nodig aan vervanging toe. Aan TnT Speeltoestellen de eer om deze speelruimte een nieuwe invulling te geven. Maar de ideeën kwamen niet alleen van ons want ook de kinderen in Nieuwkoop mochten meedenken en hun wensen kenbaar maken. En daarin waren ze heel duidelijk…….

Burgerparticipatie: luister ook naar de kinderen

Tijdens een inloop gaven de kinderen aan dat ze een groot klimtoestel helemaal te gek zouden vinden. Bovendien wilden ze kunnen schommelen en tafeltennissen. Van deze wensen maakten wij een mooi 3D-ontwerp waarin ook het idee van de gemeente zelf, om te werken met gekleurde vlakken in het kunstgras, heel mooi tot uitdrukking komt.

Klimtoestel

Een groot klimtoestel, dat is het geworden. Dit speeltoestel met zijn vele klimmogelijkheden is uitgevoerd in aansprekende kleuren en is voorzien van een rvs glijbaan. Als valdemping is gekozen voor kunstgras. Op wens van de gemeente zijn een tweetal gekleurde vlakken in het kunstgras verwerkt, kleuren die ook in het klimtoestel voorkomen. Dit maakt van dit speelplekje een kleurig en aansprekend geheel.

Schommel

Dat de kinderen gekozen hebben voor een schommel zegt natuurlijk genoeg over dit populaire speeltoestel. Deze robuuste dubbele schommel met plaats voor twee voldoet daarmee helemaal aan hun schommelwensen.

Tafeltennistafel

De tafeltennistafel staat er wel maar toen onze montageploeg de speeltoestellen aan het plaatsen waren, was deze nog niet geleverd. Op het 3D-ontwerp is deze zeer degelijke betonnen tafeltennistafel daarom wel te zien, op onze foto’s helaas (nog) niet.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.