combinatietoestel met glijbaan op speelplek Kruidenlaan in Vroomshoop

Metaal met kunststof speeltoestellen in Vroomshoop

De twee nieuwe speeltoestellen aan de Kruidenlaan en de Beukenhoek in Vroomshoop vormen een kleurige aanvulling op de speelelementen die al op deze speelplekken in de wijk stonden. Via onze partner Luduq zijn in opdracht van de gemeente Twenterand in deze twee wijken een groot combinatietoestel met twee platformen en een klimtoestel met glijbaan geplaatst.

Groot combinatietoestel met volop speelelementen aan de Kruidenlaan

Aan de Kruidenlaan is een combinatietoestel met twee dubbele platformen neergezet. Aan deze ruime vloeren zijn allerlei speelelementen gemaakt om naar boven of beneden te klimmen. Aan de ene kant klim je via het horizontale klimrek of de opgang met de doppen en glij je via de robuuste kunststof glijbaan weer naar beneden. Of ga je de uitdaging aan om naar het andere platform te komen via de treden van de wiebelbrug of hangend aan de ringladder. Aan het andere platform zijn de slangentrap en het gebogen klimrek bevestigd alsmede een glijstang om als een brandweerman naar beneden te glijden. Gemeente Twenterand heeft zelf de kleuren uitgekozen voor dit speeltoestel. Zij maken vaak gebruik van groen en blauw en hebben oranje als extra kleur toegevoegd. Het speeltoestel vormt een kleurige toevoeging op deze speelplek.

Klimtoestel met glijbaan aan de Beukenhoek

Met een opvallende glijbaan aan een platform is de speelplek aan de Beukenhoek een compact en betaalbaar speeltoestel rijker. Aan het platform zijn speelelementen gemaakt om naar boven en beneden te klimmen. Zo kun je kiezen voor de doppenopgang of de spiraalwikkel. Gemeente Twenterand heeft dit speeltoestel ook op andere speelplekken in de gemeente laten plaatsen zoals in Vriezenveen en Westerhaar. Voor al deze speeltoestellen is gekozen voor de kleurencombinatie blauw met groen.

Metaal met kunststof speeltoestellen

Zowel het combinatietoestel als het klimtoestel met glijbaan komen uit de metaal- en kunststofserie van TnT Speeltoestellen. In deze serie wordt robuust metaal gecombineerd met betaalbaar kunststof. Een ander voordeel uit deze serie is dat alle speeltoestellen kunnen worden aangepast in de TnT 3D-ontwerper, het online tekenprogramma waarin je zelf een speeltoestel kunt ontwerpen of aanpassen. Speeltoestellen zijn uit te breiden met platformen waaraan weer extra speelelementen kunnen worden toegevoegd. Bovendien bepaal je zelf de kleuren van je speeltoestel.