Combinatietoestel met glijbaan in Gemeente Etten-Leur

We komen in verschillende gemeentes door heel Nederland, zo ook in de gemeente Etten-Leur. Hier hebben we een speelplek aangevuld met een klimtoestel met glijbaan en een draaitoestel.

Combinatietoestel van metaal en kunststof

Met dit combinatietoestel laten we zien dat je met een beperkte ruimte toch heel veel speelplezier kunt creëren. Het speeltoestel bestaat uit twee platformen die aan alle zijden goed benut worden omdat we er aan alle vier de zijden een speelelement aan hebben bevestigd. Aan het ene platform vind je een gebogen kronkeltrap en een opgang met doppen. Aan deze vloer is ook de grote kunststof glijbaan bevestigd. Aan het andere platform vind je de slangentrap en een spiraalwikkel. Ook hier een glijstang voor de weg naar beneden. De vierde zijde van beide vloeren zijn benut door er een wielladder aan te bevestigen om beide platformen met elkaar te verbinden.

Speeltoestel van metaal en kunststof

Het combinatietoestel komt uit de metaal- en kunststoflijn van TnT Speeltoestellen. Deze lijn kenmerkt zich door duurzaam metaal te combineren met betaalbaar kunststof. En alle speeltoestellen in deze serie kunnen aangepast worden in de TnT 3D-ontwerper, de gratis te gebruiken online tool om je eigen speeltoestel te ontwerpen. Je kunt in het ontwerpprogramma een bestaand speeltoestel wijzigen of een compleet nieuw ontwerp maken. En je kunt zelf je de kleuren van je speeltoestel bepalen. De gemeente Etten Leur koos voor haar speeltoestel voor een frisgroene kleur in combinatie met blauw. Het speeltoestel steekt mooi af tegen het gras waarop het is geplaatst en is een mooie blikvanger op de speelplek. Veel speelplezier gewenst!