Beweegpark Terwispel | TnT Speeltoestellen

Beweegpark Smidte Terwispel

Voor de inwoners van het Friese dorpje Terwispel zijn er geen excuses meer te bedenken om niet in beweging te komen. Met de aanleg van het beweegpark in de Smidte kan iedereen nu gratis in de vrije lucht sporten. En deze buitenfitness-toestellen konden niet in een betere periode geplaatst worden. In deze coronatijd, waar nog vele restricties gelden voor sportscholen en sportclubs en waar beweging in de buitenlucht juist zo gestimuleerd wordt, is dit een uitstekende plek om aan de conditie te werken.

Outdoor fitness voor jong en oud

Gekozen is voor een aantal outdoor fitnesstoestellen die de spierkracht en de conditie verbeteren. Door eenvoudige herkenbare bewegingen zijn deze buiten sporttoestellen toegankelijk voor jong en oud. Een stukje fietsen op de hometrainer, lopen op de airwalker of de crosstrainer kunnen we allemaal. Bovendien is bij ieder sporttoestel een instructiebord geplaatst met aanwijzingen over het gebruik van het toestel en de resultaten van de oefeningen voor het lichaam.

Schommelen

De buitenfitnessruimte is op elk moment van de dag en avond toegankelijk. Sponsoren en verschillende fondsen hebben het sporten in de buitenlucht mogelijk gemaakt. Voor de kinderen is een schommel geplaatst dus terwijl de ouders aan het fitnessen zijn, kunnen de kinderen fijn schommelen. Twee kleurige bankjes om weer even op adem te komen completeren het beweegpark.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.