Metalen zitbankje - robuust - comfortabel - kleurrijk - stevig

Metalen zitbankje

373
excl. BTW
451,33
incl. BTW
Wissen

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Hoe eenvoudig toch supermooi kan zijn. Dit metalen zitbankje zonder rugleuning uit de collectie straatmeubilair van TnT Speeltoestellen is leverbaar in een heleboel aansprekende kleuren.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel grootte
180 cm
X
30 cm
X
50 cm
Productcode M-903
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Metalen zitbank zonder rugleuning

Overal neer te zetten, lekker compact, neemt niet veel ruimte in en een fijne plek om even te gaan zitten. Bovendien is deze zitbank met zijn afmeting van 180 cm ook nog eens lekker ruim. Voor deze metalen zitbank is vast wel een plekje te vinden op het schoolplein, in het park of in een speeltuin in de wijk

Zorg voor voldoende zitplekken in de openbare ruimte

Een zitplekje op het schoolplein of in een speeltuin in de openbare ruimte is vaak een ondergeschoven kindje. Maar het creëren van een plekje waar kinderen even tot rust kunnen komen of waar ouders of opa en oma op de kinderen kunnen letten terwijl die aan het spelen zijn, vinden wij wel belangrijk. Vandaar dat wij een mooi assortiment aan metalen zitbankjes in ons programma hebben die ook nog eens in heel veel aansprekende kleuren leverbaar zijn. Bovendien hebben we veel straatmeubilair op voorraad dus we kunnen snel leveren.

Robuust straatmeubilair kopen

We weten allemaal dat straatmeubilair in de openbare ruimte veel te verduren heeft. Ze moet bestand zijn tegen alle weerelementen en ook vandalismebestendig. Daarom moet het straatmeubilair van duurzame materialen zijn gemaakt. TnT Speeltoestellen gebruikt voor haar straatmeubelen hoogwaardig gegalvaniseerd staal dat is afgewerkt met een antiroest coating. Voor deze coating kun je kiezen uit verschillend kleuren. Je kunt je zitbanken dus afstemmen op de kleur van je huisstijl, de kleuren van het gebouw, de omgeving of met je speeltoestellen in de speeltuin. Vooral als je de speeltoestellen uit onze metaal- en kunststof serie hebt gekozen, kun je de zitplek uitstekend combineren met de speelplek. Bekijk ook eens ons overig straatmeubilair zoals de zitbanken met rugleuning, picknicktafels of leunbanken.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Staanders127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
Zitvlak2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Beweegpark Terwispel | TnT Speeltoestellen
Beweegpark aan de Smidte in Terwispel
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.