Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Blijf schommelen

Schommelen, we hebben het allemaal wel gedaan. Het blijft dan ook een onmisbaar speeltoestel op iedere speelplek. Deze schommel heeft een strak design. Wat opvalt is het mooie zwarte ronde frame. De schommel is geschikt voor één schommelzitje. Hiervoor kun je kiezen uit verschillende opties zoals een babyzitje, een traditioneel rubber zitje of een kuipschommelzit die ook geschikt is voor mensen met een beperking. Let op, de kuipschommelzitting is niet geschikt voor openbare speelplekken en alleen onder begeleiding te gebruiken. Door van schommelzit te wisselen, maak je de schommel geschikt voor een grote leeftijdsgroep.

Verschillende schommels

De schommelzitjes moeten apart bijbesteld worden. Ons schommel assortiment biedt overigens nog veel meer mogelijkheden van peuterschommel voor de jongsten tot vogelnestschommel om heerlijk op te chillen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een dubbele schommel waar je twee schommelzitjes aan kunt hangen.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

twee schommels en glijbaan op strand bij locatie Zeilvereniging Noordwijk
“Verwijderbare” speeltoestellen bij Zeilvereniging Noordwijk
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
1.044
excl. BTW
1.263,24
incl. BTW