Muziek Speeltoestel
Muziek Speeltoestel
Bekijk dit product in 3D!

Meer informatie

Muziekinstrument voor openbare ruimte

Kennis van muziek is absoluut overbodig. Iedereen, van jong tot oud kan spelen op deze xylofoon. De naam komt van het Griekse xylon wat hout betekent. De xylofoon is een muziekinstrument dat tot het slagwerk behoort. Het is opgebouwd uit staven van verschillende lengtes. De verschillende tonen worden onder andere bepaald door de lengte van deze staven. Zo kun je op deze xylofoon je eigen deuntjes componeren.

Deze xylofoon is een speeltoestel dat geschikt is voor buiten en komt goed tot zijn recht op een schoolplein, muziektuin of in een recreatieve ruimte. Dit outdoor muziekinstrument is ook bij uitstek geschikt als muziektherapie in het speciaal onderwijs en bij zorginstellingen. Voor mensen met een verstandelijke beperking is het erg belangrijk om muziek te kunnen maken en luisteren. Muziek werkt direct in op het brein, op emoties en stemmingen. Het voorkomt isolement, geeft structuur, gezelschap, troost, plezier en zin aan het leven en is van groot belang voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Daarom zouden er veel meer muziekinstrumenten buiten neergezet moeten worden die voor iedereen toegankelijk zijn. Bekijk ook de andere muziekinstrumenten voor buiten op onze website.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Muziek Speeltoestel
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
1.918
excl. BTW
2.320,78
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.