Speeltoestel xylofoon

Speeltoestel xylofoon

2.118
excl. BTW
2.562,78
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Muziek maken in de openbare ruimte, hoe mooi is dat. Want er zijn weinig mensen die niet van muziek (maken) houden. Dit kleurrijke speeltoestel Xylofoon is een mooi voorbeeld van een outdoor muziekinstrument waar jong en oud een deuntje op kan spelen.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
112 cm
Toestel grootte
95 cm
X
53 cm
X
112 cm
Productcode MU-02
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Maak muziek op speeltoestel Xylofoon

Een xylofoon is een slaginstrument en komt uit het Grieks (xylon = hout en foon = geluid, stem) en betekent letterlijk “geluid van hout”. Het is een muziekinstrument dat bestaat uit houten staven die tonen afgeven als je er met hamertjes op slaat.

Muziek is emotie, prikkelt de zintuigen en verbindt mensen met elkaar. Muziekinstrumenten voor buiten zijn gemaakt om de ontwikkeling en creativiteit van kinderen te ontwikkelen. Met de muziek-speeltoestellen leren kinderen spelenderwijs muziek maken. En dat geldt niet alleen voor kinderen want muziekinstrumenten zijn zeer geschikt voor mensen met een geestelijke beperking en horen daarom ook op een mooi plekje bij een zorginstelling.

De muziekinstrumenten van TnT Speeltoestellen zijn speciaal ontwikkeld voor de buitenruimte. Ze zijn robuust en vervaardigd van duurzame materialen voor permanente installatie in de buitenlucht.

 

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.