Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Een duurzaam speeltoestel voor het leven

De vier platformen van de combinatietoestel zijn met elkaar verbonden door verschillende speelelementen. Je kunt via de wielladder, rekstok of ringladder hangend en slingerend als een aap van het ene naar het andere platform. Dat is een uitdagende weg want je hebt wel sterke armspieren en behoorlijk wat behendigheid nodig. Maar je kunt ook kiezen voor de makkelijke weg via de gebogen loopbrug met stevige leuning.

Vele uitdagende klim- en hangelementen

Omdat er geen normale trap naar een van de platformen gaat, betekent ook dit eerst een uitdagende klim. Hiervoor zijn verschillende speelelementen aan de diverse vloeren gemaakt. Neem je het gebogen klimrek of het rechte klimrek of ga je via de slangenopgang of de spiraalwikkel naar boven? Aan jou de keus! Glij vervolgens via de rvs glijbaan of de glijstang weer naar beneden. Houd wel rekening met een geschikte valondergrond onder dit speeltoestel in verband met de valhoogte.

Speelfuncties voor brede leeftijdsgroep

Dit speeltoestel biedt veel speelfuncties en is geschikt voor een brede leeftijdsgroep. Op de staanders en het platform na, mag je zelf de kleuren van dit speeltoestel bepalen. De verschillende speelelementen en het hekwerk zijn in vele kleuren leverbaar. Ook kun je dit klimtoestel naar eigen wens aanpassen qua speelfuncties. Dit doe je in de TnT 3D-ontwerper. Zo stel je zelf je speeltoestel op maat samen.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
14.364
excl. BTW
17.380,44
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.