Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Combinatietoestel met uitdagingen

Dit combinatietoestel is opgebouwd uit drie platformen die onderling met elkaar verbonden zijn zodat je al spelend van het ene platform naar het andere kunt. Zowel de ringladder als de wielladder vereisen echter wel wat kracht in je armen alsmede enige behendigheid. De platformen zijn ook individueel te bereiken door verschillende klimmogelijkheden. Dus of je nu via de slangenopgang of het gebogen klimrek gaat, het is altijd klimmen geblazen. Dit gecertificeerde speeltoestel is ook voorzien van een robuuste rvs glijbaan.

Metalen speeltoestellen met rvs glijbaan

Het combinatietoestel behoort tot de robuust metaal en rvs-lijn van TnT en zijn geheel van metaal. Als je kiest voor een metalen speeltoestel dan kies je voor het beste op het gebied van speelplezier en duurzaamheid. In deze serie wordt bovendien altijd gekozen voor een roestvast stalen glijbaan.  Het speeltoestel is naar eigen wens aan te passen in de TnT 3D-ontwerper. In dit online ontwerpprogramma voeg je naar wens nieuwe platformen en speelelementen toe of je vervangt metalen onderdelen voor goedkopere speelelementen van kunststof. Ook de kleurstelling van je speeltoestel kun je in dit programma zelf bepalen. Kies voor een kleur of verschillende kleurcombinaties en ontwerp een speeltoestel dat geheel aan je wensen en budget voldoet. Lukt het niet, dan helpen we je uiteraard graag met de de 3D-ontwerper.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
10.509
excl. BTW
12.715,89
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.