Meer informatie

Rvs glijbaan en glijstang

Het speeltoestel bestaat uit twee platformen op verschillend hoogteniveau die direct aan elkaar gekoppeld zijn. Je kunt op twee verschillende manieren het lage platform beklimmen. Neem je hiervoor het gebogen klimrek of kies je toch voor de horizontale spijlentrap? Ben je op het lage platform dan neem je een grote stap naar de bovenliggende vloer. Hier kies je voor de rvs glijbaan of voor de glijstang voor een snelle vaart naar beneden

Speeltoestel van robuust metaal

Deze rvs glijbaan komt uit de robuust metaal en rvs serie speeltoestellen van TnT. Dit betekent dat je dit speeltoestel nog op allerlei manieren aan kunt passen. Dit doe je in de TnT 3D-ontwerper, een online programma waarin je zelf je speeltoestellen kunt ontwerpen. Je kunt deze rvs glijbaan uitbreiden met verschillende speelelementen en er extra platformen aan toevoegen voor een uitgebreider speeltoestel. Ook kun je zelf de kleurstelling van dit gecertificeerde speeltoestel bepalen. De staanders en vloeren worden standaard in zwart geleverd. Wat de opgangen en de spijlenwanden betreft, heb je de keuze uit meerdere kleuren.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Gemeente Dinkelland Denekamp
Gemeente Hengelo Ov
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
6.269
excl. BTW
7.585,49
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.