Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Speeltoestel met twee verdiepingen

Er is goed gebruikt gemaakt van de ruimte bij het ontwerp van dit speeltoestel, zowel in de hoogte als in de breedte. De basis van het speeltoestel bestaat uit twee speeltorens die met elkaar verbonden zijn door speelelementen. Elke toren bestaat uit twee verdiepingen en de afwerking met het speelse dak maakt dit combinatietoestel helemaal af. Een ander opvallend detail is dat alle vloeren zijn omgeven door gekleurde (spel)panelen met onder andere doorkijkjes naar buiten.

Speeltoren met buisglijbaan

De speeltoren waaraan de grote rondlopende buisglijbaan is bevestigd, heeft twee vloeren die op verschillende hoogtes zijn geplaatst. De onderste zeshoekige vloer heeft drie opgangen naar boven. Je kunt via de u-vormige trap, de doppen- of de spiraalopgang. Onder dit platform vind je drie zitbankjes met een tafeltje. Wil je graag met de buisglijbaan naar beneden dan zul je eerst via de halfopen bottenbrug naar het andere platform moeten lopen om vandaar met een tussenstap naar de tweede verdieping te komen. Hier loop je via de verbindingsbrug weer terug om in de glijbaan te kunnen stappen.

Speeltoren met slangentrap en glijstang

De andere speeltoren heeft een platform met een dubbele vloer die je beklimt met het klimrek. Aan deze vloer zit ook een glijstang voor een direct aftocht naar beneden. Via een tussenvloer die je via de buitenkant met de slangentrap kunt bereiken en nog een opstapje sta je op de twee verdieping. Van hieruit loop je met de verbindingsbrug naar de glijbaan. Ook onder de tweede toren zijn zitbankjes geplaatst.

Kies je eigen kleuren voor je speeltoestel

Dit speeltoestel uit de metaal- en kunststofserie is ontworpen in de TnT 3D-ontwerper. In dit online programma vind je alle benodigde inspiratie om zelf een speeltoestel te tekenen. Je kunt kiezen uit vloeren op verschillende hoogteniveau’s, speelpanelen, opgangen, glijbanen, verbindingselementen etc. Daarnaast kies je je eigen kleurencombinatie voor je speeltoestel. Op deze manier stem je het af op je huisstijl, logo of omgeving. Ga direct aan de slag met onze TnT 3D-ontwerper

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Kleurrijke speeltoren op de gezelligste camping van Twente

Gerelateerde producten

9.513 excl. BTW
C-256
9.396 excl. BTW
C-259
13.451 excl. BTW
C-335
7.578 excl. BTW
C-214
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
30.900
excl. BTW
37.389
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.