Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Speeltoestel met acht platformen en diverse glijbanen

Acht platformen, allemaal met elkaar verbonden door verschillende speelelementen. En elk platform heeft zijn eigen opgang naar boven of beneden. Voor de jonge kinderen is er in iedere geval een stevige trap met veilige leuningen naar boven. Op dit platform glij je direct weer naar beneden met de kunststof glijbaan of je kruipt door de halfopen bottentunnel naar het andere platform waar een dubbele glijbaan aan is bevestigd. Andere verbindingen met de diverse platformen zijn de balanceernetten en de speelelementen die wat meer uitdaging hebben zoals de hangladder, wielladder, ringladder en slangenladder. Omdat je als een aap slingerend  van het ene naar het andere platform moet komen heb je hiervoor wel enige spierkracht en behendigheid nodig. Ook voor de klimnetten kun je wel wat lenigheid gebruiken.

Volop uitdagende hang- en klimelementen

De platformen kun je – naast de trap – allemaal beklimmen met verschillende opgangen zoals het gebogen klimrek, het klimrek met de horizontale spijlen, de ladder en de pionnen. Naast de twee rechte glijbanen vind je ook een dichte tunnelglijbaan en glijstangen. Al met al volop speelmogelijkheden om je energie kwijt te kunnen.

Teken een speeltoestel op maat in de TnT 3D-ontwerper

En hoe ontwerp je zo’n combinatietoestel? Heel eenvoudig, in de TnT 3D-ontwerper. Hierin kunnen alle speeltoestellen uit de metaal- en kunststofserie ontworpen worden. Dit online tekenprogramma werkt heel eenvoudig en is gratis te gebruiken door jong en oud. Daarnaast kies je voor je eigen kleurencombinatie voor je speeltoestel. Probeer de TnT 3D-ontwerper geheel vrijblijvend en teken je eigen speeltoestel op maat.

Foto's

Gerelateerde producten

Combinatietoestel
Maximale valhoogte van 150cm
5.799 excl. BTW
C-212
Groot Combinatietoestel
Maximale valhoogte van 210cm
24.279 excl. BTW
C-344
6.129 excl. BTW
C-212-2
Groot speeltoestel
Maximale valhoogte van 240cm
24.082 excl. BTW
C-345
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
40.299
excl. BTW
48.761,79
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.